Destan 6. Bölüm 2021 Full İzle! 28 Aralık 2021 Destan Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV Ekranlarının bomba dizilerinden olan Destan Dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Tarihi bir serüveni anlatan Destan dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın linki haberimizde…

Destan 6. Bölüm ATV İZLE TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının yeni fenomeni olan Destan dizisi, tarihi kurgu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümünde çok konuşulacak sahnelere ev sahipliği yapan Destan dizisi, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Destan dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Destan dizisi 5. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Deste ndizisi, Bozdağ Film imzası ile ATV ekranlarındaki yerini 23 Kasım 2021 Salı gününden beri alıyor.  Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in, senaristliğini Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz ikilisinin yaptığı Destan dizisi, tarihi kurgu hikayesiyle seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Başrollerini; Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi iddialı isimlerin paylaştığı Destan dizisi, Türklerin İslamiyet’ten önceki yaşantısını konu alıyor. 9. yüzyıla kadar uzanan hikayesi ile bir hayli beğenilen Destan dizisi, her salı saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Destan Dizisi 5. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlardaki yerini en son 21 Aralık 2021 Salı günü alan Destan dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Destan dizisinin son bölümünde; Akkız daha küçükken pençesi olmaya ant içtiği Çift Başlı Kurt'u düşünmeye başladı. Çift Başlı Kurt’un kim olduğunu anlamak için çalışan Akkız, hayatının amacını buldu. Batuga'nın annesinin masum olduğuna dair bir de bir ipucu yakalayan Akkız, Batuga’yı da yanına alarak, bulduğu ipucunun ardına düşmeye karar verdi. Batuga'nın bir oyunuyla Alpagu Han'ın dikkatini çekmeyi ve onunla tanışmayı başaran Akkız, Batuga’dan sık sık destek aldı. Tılsım Hatun'un masum olduğunu kanıtlayabilmesi için yeni bir plan yapan Akkız, Çolpan Han'a ulaşmak için harekete geçti.

Destan Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlardaki yerini bu hafta da yeni bölümü ile alacak olan Destan dizisi, 6. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Destan dizisinin 6. bölüm fragmanına göre; Akkız'ın pençe olduğunu bilen Müslüman Arap çocuğu yakalayan Balamir, Alpagu Han'ın direğe yanlış suçluyu astığını tüm halka duyuracak. Alpagu tahtını sağlama almak için çok akıllıca bir hamle yapacakken; Akkız ve Batuga yeni bir sınav ile karşılaşacak. Merak ile takip edilen Destan dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.