Esra Erol'da 29 Aralık 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Aralık 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 29 Aralık 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 29 Aralık 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 29 Aralık 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 29 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının güçlü yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Merak edilen yüzleşmelerinde yeni bir perdeye geçecek olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Esra Erol’da programı 29 Aralık gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 28 Aralık’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar…

Gündüz kuşağının güçlü isimlerinden biri olan Esra Erol’da programı, kamusal arabuluculuk görevini üstlendiği formatı ile ATV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. 2015 yılından bu yana seyircisi ile buluşan Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saatler 16.20’yi gösterdiğinde canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 28 Aralık’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlarındaki yerini en son 28 Aralık 2021 Salı günü alan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; Gülperi Hanım, iki yıldır görmediği kızı Derya Hanım ve Derya Hanım’ın birlikte yaşadığı Mülayim Bey ile ikinci kez yüzleşti. Kızını bir türlü tutamadığını söyleyen Gülperi Hanım, Mülayim Bey’in ailesini tanımak istediğini ve evini görmek istediğini, ancak bu şekilde evlenmelerine razı olabileceğini söyledi. Mülayim Bey ise, Gülperi Hanım’ı yaşadığı yere davet etti. Esra Erol’da programının sevilen konuklarından biri olan Ethem Bey, eşi ile stüdyoya el ele geldi. Esra Erol’a teşekkür eden Ethem Bey, kendisini dolandıran kişinin peşini bırakmayacağını da belirtti. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu Tuğba Hanım oldu. Eşi Metin Bey’in çocuklarına şiddet uyguladığını söyleyen Tuğba Hanım, Esra Erol’da programının son bölümünde kayınvalidesi ve kayınbabası ile yüzleşti. Metin Bey ile yüzleşmek istediğini belirten Tuğba Hanım, Metin Bey’in ailesine “Oğlunuzun nerede olduğunu biliyorsunuz, onu saklamayın” diyerek seslendi.

Esra Erol’da Programı 29 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlardaki yerini 29 Aralık 2021 Çarşamba günü de alacak olan Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek. Konuklarının iddialarının gerçeklik derecesi ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.