Müge Anlı 11 Ocak 2022 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 11 Ocak 2022 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Ocak 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Ocak 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 11 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ve sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Ocak gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Ocak’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, faili meçhul dosyaların gizemini aralamaya devam ediyor. Türkiye’nin gündemini belirleyen konu ve konukları ile ATV ekranlarındaki yerini hafta içi her gün alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 10 Ocak’ta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarındaki yerini en son 10 Ocak 2022 Pazartesi günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bir cinayet vakasını araştırmaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Muğla’da yaşanan çifte cinayet ele alınmaya başlandı. 33 yaşındaki Hatice ve 42 yaşındaki eşi Cahit Paslı çiftinin cinayetini araştırmaya başlayan Müge Anlı, çiftin motosiklet üzerinde pusu kurularak öldürüldüğünü belirtti. 9 Mart 2016 tarihinde öldürülen Hatice ve Cahit Paslı’nın ölümünün araştırılması için programa başvuran Hatice Paslı’nın ikizi Kadir Koç, babası Baki Koç ve ablası Suna Huylu şüphelerini dile getirdi. Karmaşık ilişkilerden bahseden Kadir Koç, üç şüphelisinin olduğunu belirtti. Eniştesini hırsızlık ile suçlayan Ali Bey’den şüphelendiğini dile getiren Kadir Koç, söz konusu şahsın silahının cinayetten 15 gün önce kaybolmasına rağmen, kolluk kuvvetlerine bildirilmediğini dile getirdi. İkinci şüphelisi olan Halil Avcı’nın, cinayet mahallinde kendi aracı ile görüldüğünü söyleyen Kadir Koç, son şüphelisi Özer Bey’in Cahit Paslı tarafından şikayet edildiğini düşündüğünü söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 11 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 11 Ocak 2022 Salı günü yeni bölümü ile alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı konuları ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak. Paslı çiftinin cinayetini araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün sata 10.00’da başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.