Müge Anlı 2 Şubat 2022 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Şubat 2022 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Şubat 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Şubat 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 Şubat 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ele aldığı dosyalar ile gündemleri sarsmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Müzeyyen ve Vefa kaybında önemli gelişmelere ulaşmış bulunuyor! Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Şubat gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Şubat’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Her sezon ses getiren olayların arka perdesin ışık tutan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sezon da çok konuşulan yapımlar arasındaki yerini alıyor. Bir süredir 15 yıldır haber alınamayan anne oğlu araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Şubat’ta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarındaki yerini en son 1 Şubat 2022 Salı günü alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konularının sıcak gelişmelerini seyircisine aktardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Mehmet Muharrem Elbay’ın katil zanlılarının karar duruşmasının görüldüğünü duyuran Müge Anlı, Cahit Ergül, Ercan Mercanoğlu, Ercan Bozkurt’un tasarlayarak kasten öldürme suçu ile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığını seyircisine bildirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünün bir diğer konusu 14 yıldır haber alınamayan Müzeyyen Hanım ve oğlu Vefa oldu. Konuyla ilgili tanıklardan biri olan Enver Bey, Müzeyyen Hanım’ı Enver Bey’in kendi evine getirdiğini belirtti. Yanlarında Vefa’nn olduğuna dikkat çeken Enver Bey, kadını da oğlunu da tanımadığını ve Medeni Bey’in kendisine eşi ile çocuğu olarak tanıştırdığını söyledi. Medeni Bey’in abileriyle sorunu olduğu için yanına geldiğini söyleyen Enver Bey, Medeni Bey ve kayıp kadın ile oğlunun iki gece kendilerinde kaldığını ifade etti. Konuyla ilgili bilgisine başvurulan Gülçeren Hanım, çelişkili ifadeleriyle dikkat çekti. Önce Müzeyyen Hanım’ın eski telefonunu sattığını söyleyen Gülçeren Hanım, ertesi gün ifadesini değiştirdi ve Müzeyyen Hanım’ın eski ve yeni telefonunun aynı marka ve model olduğunu iddia etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bir güne merhaba demek için tüm hazırlıklarını tamamlamış olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 2 Şubat 2022 Çarşamba günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak. Müzeyyen ve oğlu Vefa’nın şüpheli kaybını araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.