Müge Anlı 4 Eylül 2023 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Eylül 2023 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Mart 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Mart 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Eylül 2023 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranda 15 sezonu geride bırakan ve gündüz kuşağının en çok takip edilen programlarından biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert", yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Müge Anlı'nın rehberliğinde, bugüne kadar kaybolan 3212 kişi ailesine kavuştu, 181 cinayet dosyası çözüme kavuştu ve 930 aile bir araya getirildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonuyla 4 Eylül Pazartesi saat 10:00'da atv'de!

Özellikle araştırmacı ve soruşturmacı yönüyle bilinen Müge Anlı'nın, son sezonda "Pati Buldular" adlı projesi, 689 kayıp hayvanın yuvasına dönmesine vesile oldu. Yeni sezonda da bu ve benzeri projelerle izleyicilerin yüzünü güldürmesi bekleniyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yeni Sezonuyla Geliyor! İşte Başlama Tarihi ve Detaylar

İlk olarak 28 Ağustos Pazartesi günü başlaması planlanan programın başlangıç tarihi, yapılan son açıklamalarla 4 Eylül Pazartesi olarak güncellendi. Programın resmi Instagram hesabından da bu bilgi doğrulandı.

Müge Anlı, hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında olacak ve izleyicilerle buluşacak. Yeni sezonda da kayıpların bulunmasından, cinayet dosyalarının aydınlatılmasına kadar pek çok konuda izleyicilere yardımcı olacak ve onları bilgilendirecek. Yeni sezonda nelerle karşılaşacağımız merakla bekleniyor. Müge Anlı ve ekibi, yine zorlu dosyaların peşinde izleyiciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.