Akıncı Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 5 Şubat 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarında başlayan Akıncı dizisi büyük ilgi topladı. Akıncı 6. Bölüm reklamsız izleme seçeneği sizlerle. Akıncı bu akşam saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Akıncı 6. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Bu sezon ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akıcı dizisi izleyenlerden büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi olan Akıncı ilk bölümü ile büyük yankı uyandırdı. Ekran hayatının başlamasından bu yana aksiyon sahneleri ve heyecan dolu bölümleri ile sevilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Akıncı dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Bir süper kahramanın mücadelelerinin anlatıldığı Akıncı dizisinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor. İkiliye yapımda Müge Boz, Yıldıray Şahinler ve Tolga Tekin gibi isimler de eşlik ediyor. İlgi ile izlenen yapımda köklerini Osmanlı’dan alan süper kahraman Akıncı’nın suçluları yakalamak ve İstanbul’u korumak için verdiği mücadele anlatılıyor. Farklı senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken yapım her hafta ekrana gelen bölümleri ile izleyenlerin takdirini kazanıyor.

Akıncı Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Akıncı geçen hafta 5. bölümü ile ekrana geldi. Akıncı’nın Lukas ile girdiği mücadelede zor anlar yaşadığı 5. bölümde Nergis babasının geçmişi ile yüzleşme yaşamaya başlar. Dizinin aksiyon dolu son bölümü yine büyük ilgi topladı.

Akıncı dizisinin ekrana gelen son bölümünde İstanbul’u terk etmeden önce Akıncı’yı yok etmek isteyen Lukas planlarını devreye sokar. Orhan ve Akıncı da onu yakalamak için yeni bir plan hazırlarlar. Ancak Lukas kaçmayı başarır. Orhan ve Akıncı Lukas’ı ellerinden kaçırınca gerilim yaşamaya başlarlar. Bu sırada Cevdet de Lukas’ın peşine düşer. Lukas ise kaçmadan önce Akıncı’yı öldürmekte kararlıdır. Bu sırada babası ile ilgili gerçekleri öğrenmeye başlayan Nergis ise geçmişi ile yüzleşme yaşamaya başlar. Orhan Lukas’ı yakalamak için iz sürerken kaçırılır. Lukas kendisine kurulan tuzağa düşerken Akıncı ve Kemal ise karşı karşıya gelir.

Akıncı Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından merakla beklenen 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı sahnelerin dikkat çektiği fragmanın ardından izleyenleri heyecana boğan yapım bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi Fragmanları Haberleri