Pursaklar Endemik Vadi’de İster Gez İster Spor Yap.. 2.Etap Olan Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Hizmete Açıldı!

Pursaklar Endemik Vadi’de İster Gez İster Spor Yap.. 2.Etap Olan Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Hizmete Açıldı!
Endemik Vadi ile Ankara’ya özgü kültürel değerleri koruma altına alan Pursaklar Belediyesi, 2.etap çalışmalarını tamamladığı Endemik Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolunu hizmete açtı.

Ankara’ya özgü endemik bitkiler, Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini ve Ankara Tavşanı’nın bulunduğu Endemik Vadi’yi geçtiğimiz yıl hizmete açan Pursaklar Belediyesi, vatandaşların yeşilliklerin içinde yürüyüş yapabileceği ve bisiklet sürebileceği Endemik Vadi Yürüyüş ve Bisiklet yolunu vatandaşların hizmetine açtı.Pursaklar Endemik Vadi’de İster Gez İster Spor Yap.. 2.Etap Olan Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Hizmete Açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından çalışmaların tamamlandığı, 1 kilometre uzunluğundaki Endemik Vadi Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nda vatandaşlar, spor yapmanın keyfine varırken gün sonunda bitki çayları, endemik bitki ve endemik hayvanlar ile unutulmaz bir gün yaşama fırsatı bulacak. ‘‘Hemşehrilerimiz, Endemik Vadimizin temiz havasında ve doğal güzelliği eşliğinde spor yaparak, enerjilerine enerji katma fırsatına sahip olabilecek.’’ Pursaklar Endemik Vadi’de İster Gez İster Spor Yap.. 2.Etap Olan Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Hizmete Açıldı!

Endemik Vadi’nin gündüzünü bir başka gecesinin de bir başka güzel olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘ Ankara’ya özgü endemik bitkilerinin, soyları tükenme tehlikesinde olan Ankara Keçisinin, Ankara Güvercininin, Ankara Kedisinin ve Ankara Tavşanının bulunduğu Endemik Vadimizin 2.etabı olan Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nu hizmete açtık.

Hemşehrilerimiz, Endemik Vadimizin temiz havasında ve doğal güzelliği eşliğinde spor yaparak, enerjilerine enerji katma fırsatına sahip olabilecek. Spor yapan ve bisiklet sevdalısı vatandaşlarımızın güvenle kullanabileceği Endemik Vadi Yürüyüş ve Bisiklet Yolumuzun ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

attachment-75072-1-d284fd500190426cd2507535b16a2a6d-1664266853.jpg

attachment-75072-2-d284fd500190426cd2507535b16a2a6d-1664266854.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.