Simge Sağın'ın Cesur Tekne Pozları Ağızları Açık Bıraktırdı! Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı! İşte O Pozlar!

Simge Sağın'ın Cesur Tekne Pozları Ağızları Açık Bıraktırdı! Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı! İşte O Pozlar!
Son zamanların popüler ismi, "Aşkın Olayım" şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Simge Sağın, bu kez de tatil pozlarıyla gündeme damga vurdu! İşte o paylaşımlar ve detaylar...

Simge Sağın, son dönemde "Aşkın Olayım" şarkısıyla Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı goller sonrası stadlarda da çalınarak gündeme gelmeye devam etti. Şarkısıyla herkesin diline dolanan Sağın, şimdi de tatil sezonunu renklendirdi. 42 yaşındaki başarılı şarkıcı, Instagram'da 1.8 milyon takipçisiyle paylaştığı tekne pozlarıyla hayranlarını mest etti.

ekran-goruntusu-2023-09-28-155051.jpg

Teknede çekilen bu pozlarında fit haliyle göz kamaştıran Sağın, kısa süre içinde beğeni ve yorum rekorları kırdı. Takipçileri ünlü şarkıcıya; "Çok güzelsin", "Mankenlere taş çıkarıyorsun", "Ya her yerde de bu kadar güzel olunmaz ki" gibi övgülerle yorum yağdırdılar.

ekran-goruntusu-2023-09-28-155106.jpg

Simge Sağın'ın bu pozları, güzellik ve fit görüntüsüyle bir kez daha hayranlarının gönlünde taht kurmasını sağladı. Başarılı şarkıcının gündemdeki yerini koruyarak, müzik ve yaşam tarzıyla adından sıkça söz ettireceği kesin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.