Bülent Şakrak'ın Son Hali Şok Etti! O Pozlara Yorum Yağdı! "Fatih Ürek Olmuşsun!"

Bülent Şakrak'ın Son Hali Şok Etti! O Pozlara Yorum Yağdı! "Fatih Ürek Olmuşsun!"
Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen yüzlerinden Bülent Şakrak, özel hayatındaki önemli değişikliklerin ardından bu kez de bambaşka bir imajla karşımıza çıktı. İşte Bülent Şakrak'ın son hali!

Sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz temmuzda sonlandıran ve bu süreçte magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu, şimdi de radikal bir değişimle takipçilerinin karşısına çıktı.

2015 yılında meslektaşı Ceyda Düvenci ile dünyaevine giren ve kısa süre önce yollarını ayıran Şakrak, yeni bir proje için imajını kökünden değiştirdi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla sakalsız ve taze bir görünüme kavuştuğunu gösterdi. Şakrak, paylaşımlarına esprili bir dille; "Kötü adama 'merhaba' deyin" ve "Bizde laf yok, hep icraat. Al sana tüysüz Şakrak. Daha önce belirttim taşkınlık istemiyorum" notlarını ekledi.

ekran-goruntusu-2023-10-26-151822.jpg

Fakat bu değişim, beklenenden çok daha farklı bir etki yarattı. Bülent Şakrak'ın yeni halini gören takipçileri, ünlü oyuncuyu popüler şarkıcı Fatih Ürek'le karşılaştırdı. Sosyal medya, "Bir anda Fatih Ürek sandım", "Tek ben değilim demek ki Fatih Ürek sanan" gibi yorumlarla çalkalandı. Ünlü ismin bu yeni görüntüsü, hayranları arasında şaşkınlık ve beğeniyle karışık tepkilere neden oldu.

Şakrak'ın bu sürpriz değişimi, meslektaşlarından da ilginç yorumlar aldı. Oyuncu Selim Erdoğan, "Daha çok Fatih Ürek sanki" derken, Rıza Kocaoğlu ise duruma mizahi bir yaklaşımla "Oh mis bal dudaklım" yorumunda bulundu.

ekran-goruntusu-2023-10-26-151837.jpg

Bülent Şakrak'ın bu radikal değişikliği, hem kariyerindeki yeni adımlara işaret ediyor hem de ünlü oyuncunun neşeli ve esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Şakrak'ın önümüzdeki dönemde hangi projelerde yer alacağı ve bu yeni imajının nasıl bir karaktere bürüneceği merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.