Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün Aynı Dizide Buluştu! Sevenlerine Bomba Gibi Haber! 'Yarınlar Yokmuş Gibi'

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün Aynı Dizide Buluştu! Sevenlerine Bomba Gibi Haber!  'Yarınlar Yokmuş Gibi'
Sinema ve televizyon dünyasının önde gelen isimleri Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün, uzun bir aradan sonra aynı dizide bir araya gelecekler. İkili, 'Yarınlar Yokmuş Gibi' adlı dizi projesiyle yeniden partner oluyor.

Türkiye'nin tanınmış oyuncularından Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün, yıllar sonra televizyon ekranlarında yeniden bir araya geliyor.

İkili, daha önce 2017 yılında Ferzan Özpetek'in yönettiği 'İstanbul Kırmızısı' adlı filmde birlikte rol almıştı. Şimdi ise 'Yarınlar Yokmuş Gibi' adlı yeni bir dizi projesi için kamera karşısına geçecekler.

resim-2023-11-27-140502609.png

Başarılı oyuncuların yer aldığı 'Yarınlar Yokmuş Gibi' adlı dizi, dijital içerik platformu Gain'de izleyicilerle buluşacak. 03 Medya tarafından çekilecek olan dizi, toplamda 4 bölümden oluşacak.

Senaryosunu Ekin Atalar'ın yazdığı dizi, Michael Buscemi'nin 2007 yapımı "İnterview" (Görüşme) filminden ilham alarak hazırlandı. Film, bir pembe dizi yıldızı ile onunla röportaja gelen gazetecinin hikayesini beyazperdeye taşımıştı.

Dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturuyor ve bu projenin büyük merakla beklenen bir yapım olduğu belirtiliyor.

ekran-goruntusu-2023-11-27-140438.jpg

Halit Ergenç, 'Yarınlar Yokmuş Gibi' dizisinin ardından hemen başka bir projeye daha imza atacak. 'Adsız Aşıklar' adlı başka bir dijital dizi projesinde başrol oynayacak olan deneyimli oyuncu, hayranlarına sürpriz projelerle geri dönüş yapacak.

Bu büyük proje, Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor ve diziye dair daha fazla detay merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.