Bergüzar Korel Doğal Pozu Olay Oldu! Göğüslerini küçültüp 20 kilo vermişti!

Bergüzar Korel Doğal Pozu Olay Oldu! Göğüslerini küçültüp 20 kilo vermişti!
Fit ve doğal görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Bergüzar Korel, 20 kilo verip imajını yeniledi. Ünlü oyuncu, sosyal medyada makyajsız halini paylaşarak takipçilerinden tam not aldı.

Bergüzar Korel, son dönemdeki değişimi ve doğal güzelliğiyle hayranlarını şaşırtıyor. Oyunculuk kariyerine ‘Düğüm’ dizisiyle devam edecek olan Korel, yeni imajı ve fit haliyle adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla her seferinde gündeme gelen Korel, bu kez de makyajsız halini takipçileriyle paylaştı. Doğal görünümü, hayranlarından büyük beğeni topladı.

20 Kilo ve Meme Küçültme Ameliyatı

Son 8 ay içinde 20 kilo veren ve meme küçültme ameliyatı geçiren Korel, değişimiyle Esra Erol ve Sinem Kobal'a benzetiliyor. Fiziksel değişimin yanı sıra sağlıklı yaşama verdiği önemle de dikkat çeken Korel, yeni bir hayat tarzının öncüsü gibi.

ekran-goruntusu-2023-11-29-144037.jpg

Aile Hayatı ve Kariyer

Halit Ergenç ile evli olan ve üç çocuk annesi olan Bergüzar Korel, aile hayatı ve kariyerini dengeli bir şekilde sürdürüyor. İlk çocukları Ali'yi 2010'da, Han'ı 2020'de ve kızları Leyla'yı 2021'in Kasım ayında dünyaya getiren çift, mutlu bir aile tablosu çiziyor.

Yeni Projeler ve Londra-İstanbul Hayatı

Uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Korel, Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyarak hem aile hayatını hem de oyunculuk kariyerini başarıyla yürütüyor. Yeni projesi için imajını değiştiren Korel, bu değişimle hayranlarının da takdirini kazanıyor.

Bergüzar Korel'in bu yeni dönemi, hem sağlıklı yaşamın önemini vurguluyor hem de doğallığın ve içtenliğin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Korel'in hayatındaki bu dönüşüm, hayranlarına ilham vermeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-11-29-144027.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.