Ajda Pekkan Herkesi Şok Etti! Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil oldu...

Ajda Pekkan Herkesi Şok Etti! Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil oldu...
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, popüler dizi Kızılcık Şerbeti'nin özel bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak. Pekkan'ın diziye katılması büyük heyecan yaratırken, bu özel bölüm yılbaşı gecesi veya 29 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin müziğin efsane isimlerinden biri olan Ajda Pekkan, hayranlarına büyük bir sürpriz yaparak bir televizyon dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü sanatçı, Show TV ekranlarında yayınlanan ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Kızılcık Şerbeti dizisinin özel bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

ekran-goruntusu-2023-11-30-130306.jpg

Bu haber, Ajda Pekkan hayranları ve dizi tutkunları için büyük bir sürpriz oldu. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Ajda Pekkan'ın desteğini ve hayranlığını daha önce de açıklamış, Pekkan ise diziye olan ilgisini defalarca dile getirmişti. "Bayılarak izliyorum, cuma günleri hiçbir randevu almıyorum, bu tüm ekibime de geçti." şeklindeki açıklamalarıyla diziye olan sevgisini ifade etmişti.

ekran-goruntusu-2023-11-30-130316.jpg

Seyhan Erdağı'nın haberine göre, Ajda Pekkan'ın Kızılcık Şerbeti dizisindeki konuk rolü Aralık ayında çekilecek ve muhtemelen yılbaşı gecesi veya 29 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Pekkan'ın hangi karakteri canlandıracağı şimdilik sır gibi saklanırken, bu özel bölümün büyük bir merakla bekleniyor. Ajda Pekkan'ın dizide kendi karakteri olarak yer alacak olması, dizinin hayranları için unutulmaz bir anı olacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.