Mehmet Ali Erbil'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Kendisinden 44 Yaş Küçük! Meğerse Zahide Yetiş 'den Yardım İstemiş!

Mehmet Ali Erbil'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Kendisinden 44 Yaş Küçük! Meğerse Zahide Yetiş 'den Yardım İstemiş!
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla yine gündemde! Son dönemde 40 yaş genç Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yaparken ayrılan Erbil, şimdi 22 yaşındaki genç sevgilisi Nevide Çiçek ile görüntülendi.

Ünlü televizyon şovmeni Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı bir kez daha magazin dünyasının odağında. Geçtiğimiz dönemde 40 yaş genç Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yaparken ayrılan Erbil, yeni bir aşka yelken açtı. Şimdi ise dikkat çeken bir ayrıntıyla gündemde.

ekran-goruntusu-2023-12-03-132035.jpg

Mehmet Ali Erbil, önceki gece Maslak'ta bulunan bir mekandan yeni sevgilisi Nevide Çiçek ile çıkarken görüntülendi. Ancak asıl şaşırtıcı detay, Nevide Çiçek'in Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil'den tam 6 yaş daha genç olmasıydı.

Bu sürpriz aşk ilişkisinin ardında, genç sevgilinin daha önce Zahide Yetiş'in programına katılarak eski sevgilisini aramak için ünlü sunucudan yardım istediği ortaya çıktı. Bu ayrıntı, ilişkinin nasıl başladığına dair merak uyandırıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-03-132025.jpg

Mehmet Ali Erbil'in yeni aşkı Nevide Çiçek, 2001 doğumlu olmasıyla da dikkat çekiyor ve magazin dünyasında büyük bir sürpriz olarak karşılandı. Bu yeni ilişkinin nasıl ilerleyeceği ve gündemde ne gibi olaylara yol açacağı ise merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.