Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu'nun Kilolu Halleri Ağızları Açık Bıraktırdı! İşte Geçmişten O Kareler....

Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu'nun Kilolu Halleri Ağızları Açık Bıraktırdı! İşte Geçmişten O Kareler....
Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı oyuncusu Sıla Türkoğlu, son haliyle şaşırttı! Kilolu görüntüsü ve estetik müdahale iddiaları sosyal medyada konuşuluyor.

Show TV'de izleyiciyle buluşan popüler dizi "Kızılcık Şerbeti"nin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, son haliyle dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzellikleriyle tanınan Türkoğlu, son zamanlarda kilolu bir şekilde görüntülenince hayranlarını şaşırttı.

ekran-goruntusu-2023-12-08-141208.jpg

Sosyal medyada paylaşılan eski fotoğraflarıyla Sıla Türkoğlu'nun kilolu hali gündem oldu. Görüntüsündeki değişiklikle ilgili olarak dudak dolgusu ve çene dolgusu gibi estetik müdahale iddiaları da ortaya atıldı. 24 yaşındaki oyuncunun yıllar içinde saç kesimini de değiştirmesi, hayranlarının gözünden kaçmadı.

Sosyal medyada Türkoğlu'nun eski halini görenler, "Tanıyamadım," "Değişimin böylesi," "Nasıl değişmiş" gibi yorumlar yaparak şaşkınlıklarını ifade ettiler.

ekran-goruntusu-2023-12-08-141157.jpg​​​​​​​

Sıla Türkoğlu, oyunculuk kariyerine 2018 yılında "Ağlama Anne" dizisiyle başlamış ve ardından birçok projede yer almıştı. 2022 yılı itibarıyla "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Doğa Korkmaz karakteriyle başrolde izleyici karşısına çıkmaktadır.

Sıla Türkoğlu'nun bu ilginç değişimi, hayranları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.