Oyuncu Yağmur Tanrısevsin Aşkı Galatasaray Futbolcusunda Buldu! Barış Alper Yılmaz Ve Yağmur Tanrısevsin Aşk Mı Yaşıyor?

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin Aşkı Galatasaray Futbolcusunda Buldu! Barış Alper Yılmaz Ve Yağmur Tanrısevsin Aşk Mı Yaşıyor?
Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Galatasaray futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığını açıkladı. Daha önce Kerem Bürsin, Oğuzhan Koç ve Gökhan Alkan gibi ünlü isimlerle ilişkiler yaşayan Tanrısevsin, bu kez futbol dünyasından biriyle gündemde...

Kalp Yarası dizisinde canlandırdığı 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteriyle büyük bir beğeni toplayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, aşk hayatıyla magazin gündemine geliyor. Daha önce ünlü oyuncular Kerem Bürsin, Oğuzhan Koç ve Gökhan Alkan ile aşk ilişkileri yaşayan Tanrısevsin'in bu kez gönlünü Galatasaray futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a kaptırdığı iddia ediliyor.

resim-2023-12-25-161152557.png

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın maçını tribünden izleyen Yağmur Tanrısevsin'in, bu karşılaşmaya sevgilisi Barış Alper Yılmaz için gittiği öne sürülüyor. İkilinin bir süredir gizli bir ilişki yaşadığı ve artık ilişkilerini açıklamak istedikleri söyleniyor.

ekran-goruntusu-2023-12-25-161039.jpg​​​​​​​

Yağmur Tanrısevsin ve Barış Alper Yılmaz çiftinin ilişkileriyle ilgili daha fazla ayrıntı ve resmi açıklamalar bekleniyor. İkilinin mutluluklarına dair gelecek haberleri merakla bekleyen hayranları, ünlü çiftin ilişkilerine dair gelişmeleri yakından takip ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.