Farah Zeynep Abdullah Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı! Sokakta Objektiflere Yakalandılar... İşte O Anlar...

Farah Zeynep Abdullah Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı! Sokakta Objektiflere Yakalandılar... İşte O Anlar...
Bihter filmiyle adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Emirgan'da düzenlenen bir partiden çıkarken komedyen sevgilisi Yavuz Günal ile ilk kez kameralara yakalandı.

"Aşk-ı Memnu"nun film uyarlaması "Bihter"de başrol oynayan ve yapımın ortaklarından biri olan Farah Zeynep Abdullah, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sosyal medyada aktif bir profil sergileyen ve her paylaşımıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, bu kez de özel hayatıyla gündeme geldi.

ekran-goruntusu-2024-01-06-140713.jpg

"Bihter" filmiyle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Emirgan'daki bir partiden çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, "Yavuz Diye Bir Çocuk" adlı gösterisiyle tanınan 36 yaşındaki komedyen sevgilisi Yavuz Günal ile ilk kez birlikte görüntülendi. Yavuz Günal'ın, yüzünü kapüşonla gizlemeye çalıştığı görüldü.

Basın mensuplarının sorularına karşılık vermekten kaçınan Farah Zeynep Abdullah, sessizliğini korumayı tercih etti. El ele yürüyen çift, hızla oradan ayrılarak otomobillerine bindi. Bu anlar, Abdullah'ın ve Günal'ın ilişkilerini ilk kez doğrulayan kareler olarak medyada geniş yer buldu.

ekran-goruntusu-2024-01-06-140726.jpg​​​​​​​

Farah Zeynep Abdullah ve Yavuz Günal'ın ilişkisi, özellikle Abdullah'ın takipçileri ve hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu yeni gelişme, ünlü oyuncunun özel hayatı hakkında daha fazla merak uyandırdı. Bu sürpriz ilişkinin detayları ve ilerleyişi, hayranları ve medya tarafından yakından takip edilecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.