Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Ortalığı Ayağa Kaldırdı! Sırt Dekoltesiyle Yangınları Başlattı, “Maşallah Be!”

Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Ortalığı Ayağa Kaldırdı! Sırt Dekoltesiyle Yangınları Başlattı, “Maşallah Be!”
'Yalı Çapkını' dizisinin sevilen karakteri İfakat'ı canlandıran Gülçin Santırcıoğlu, sırt dekolteli elbisesiyle sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Star TV'nin popüler dizisi 'Yalı Çapkını'nda izleyicilerin gönlünde taht kuran İfakat karakterini başarıyla canlandıran Gülçin Santırcıoğlu, güzelliği ve zarafetiyle yine adından söz ettirdi.

45 yaşındaki oyuncu, sırt dekoltesi bulunan şık bir elbise ile verdiği pozlarla takipçilerini büyüledi ve binlerce beğeni aldı.

ekran-goruntusu-2024-01-14-143142.jpg

Oyunculuğuyla ulusal ve uluslararası alanda ödüller kazanan Santırcıoğlu, 'Elveda Rumeli' dizisindeki 'Hatice' karakteriyle tanınmış, daha sonra 'Doktorlar', 'Bir Çocuk Sevdim', 'Osmanlı Tokadı', 'Kara Ekmek', 'Oyunbozan', 'Diriliş Ertuğrul' ve 'Hercai' gibi başarılı projelerde yer almıştı. Şimdi ise 'Yalı Çapkını' dizisindeki 'İfakat Yenge' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Sosyal medyada "Yerli Madonna" olarak anılan Gülçin Santırcıoğlu, cesur ve zarif tarzıyla genç kızlara adeta meydan okuyor. Verdiği pozlarla kendine hayran bırakan Santırcıoğlu, oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

ekran-goruntusu-2024-01-14-143153.jpg

Gülçin Santırcıoğlu'nun bu son paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı bulurken, hayranları tarafından bolca övgü ve beğeni yağmuruna tutuldu. Başarılı oyuncunun, ekranlardaki varlığını sürdürmeye devam edeceği ve hayranlarını daha da büyülemeye devam edeceği aşikar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.