Merve Boluğur'un Yarı Çıplak Pozu Ortalığı Karıştırdı! ''Hiç Giyinmeseydin Merve''...

Merve Boluğur'un Yarı Çıplak Pozu Ortalığı Karıştırdı! ''Hiç Giyinmeseydin Merve''...
Uzun bir aradan sonra gözler önüne çıkan Merve Boluğur, süper mini dantelli payet elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Takipçileri tarafından 'Kraliçe geri döndü' yorumları yapıldı.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen Merve Boluğur, son paylaşımlarıyla yine adından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde Dubai'den aldığı 100 milyon TL'lik teklif haberleriyle herkesi şaşırtan Boluğur, bu kez de sosyal medyada cesur pozlarıyla dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-01-25-135920.jpg

Süper mini, dantelli ve payet detaylarıyla dikkat çeken elbisesiyle poz veren Boluğur, iddialı karelerini sosyal medyada paylaştı. Cesur pozlarına "Biz bu piyasaya yeni gelmedik, geri geldik" notunu düşen Boluğur'a takipçilerinden büyük ilgi geldi. Ünlü isme "Kraliçe geri döndü", "Görmek istediğimiz sen", "Oh be eski Merve geri geldi", "Yüre be kızım" gibi yorumlar yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-01-25-140026.jpg​​​​​​​

2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenip iki yıl sonra boşanan ve geçtiğimiz yıl DJ Mert Aydın ile evlenen Merve Boluğur, özel hayatıyla da sıkça magazin gündeminde yer almıştı. Sadece iki ay süren evliliği sonrasında, sosyal medyada uzun süre konuşulan Boluğur, şimdi de cesur ve göz alıcı pozlarıyla gündemdeki yerini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.