Selin Şekerci'den Flaş İtiraf! ''Öpüşürken Direk Kamyoncu Gibi Giriyorum''... Öpüşme İtirafı Çok Konuşuldu!

Selin Şekerci'den Flaş İtiraf! ''Öpüşürken Direk Kamyoncu Gibi Giriyorum''... Öpüşme İtirafı Çok Konuşuldu!
Ünlü oyuncu Selin Şekerci, öpüşme sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu. Partnerlerine 'kamyoncu gibi' yaklaşımından bahseden Şekerci, bu konuda çekingen olmadığını açıkladı.

Türk televizyon dünyasının tanınmış yüzlerinden biri olan Selin Şekerci, öpüşme sahneleriyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 'Kaçak Gelinler', 'Kavak Yelleri' ve 'Siyah Beyaz Aşk' gibi popüler dizilerde rol alan Şekerci, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile 'Aile' dizisinde yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-01-25-140411.jpg

YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olan Şekerci, her zaman gündem olmayı başaran tavrıyla bu kez de öpüşme sahneleri hakkındaki cesur itiraflarıyla adından söz ettirdi. Partnerinin ağzının kokması konusunda bir sorunu olmadığını belirten Şekerci, "Bu durumda tiksinme hissiyle başa çıkabilirim" dedi. Ayrıca, öpüşme sahnelerindeki tekniğine de değinen oyuncu, "Bazı oyuncular öpüşme sahnelerinde gergin oluyorlar. Ben mesela bunun bir tekniği var kardeşim. Bana bırakırsanız falan gibi kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-01-25-140422.jpg​​​​​​​

Özellikle beğendiği bir oyuncuyla öpüşme sahnesinin olması durumunda çok heyecanlanacağını söyleyen Şekerci, "Eğer beğendiğim bir oyuncuyla öpüşme sahnesi olsaydı, bir gün önceden uyuyamazdım. Umarım beş kez öpüşürüz diye düşünürdüm" diyerek samimi itiraflarda bulundu. Bu açıklamalarıyla sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük yankı uyandıran Selin Şekerci, cesur ve açık sözlü tutumuyla dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.