Bozkır Dizisinin Yıldızı Yüsra Geyik'in Ateşli Dergi Pozları Gündem Oldu! ''Bir Bakan Gözlerini Alamıyor'' Yorumları Geldi!

Bozkır Dizisinin Yıldızı Yüsra Geyik'in Ateşli Dergi Pozları Gündem Oldu! ''Bir Bakan Gözlerini Alamıyor'' Yorumları Geldi!
Arka Sokaklar ve Aile dizilerindeki rolleriyle tanınan Yüsra Geyik, BluTV'nin Bozkır adlı yapımındaki ateşli sahnelerin ardından şimdi de iddialı bir dergi çekiminde boy gösterdi.

Arka Sokaklar ve Aile gibi popüler dizilerdeki performanslarıyla tanınan Yüsra Geyik, son olarak BluTV'nin orijinal yapımlarından Bozkır'da canlandırdığı karakterle adından sıkça söz ettirmişti. Ancak bu kez gündemde, oyuncunun bir dergi için verdiği iddialı pozlar var.

resim-2024-02-14-145325081.png

Geyik'in derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Güzel oyuncunun cesur ve şık tarzı, izleyicileri kendine hayran bıraktı. Bir bakanın bile dikkatini çeken Geyik'in pozlarına, "Herkes kendine gelsin", "Bu nasıl bir güzellik", "Olay kadın", "Gözlerimi alamadım" gibi övgüler yağdı.

ekran-goruntusu-2024-02-14-145231.jpg​​​​​​​

Yüsra Geyik'in hayatına dair bilgiler de merak edenleri cezbetmeye devam ediyor. Samsun'da doğan ve İstanbul'da büyüyen oyuncunun tiyatro tutkusuyla başlayan kariyeri, Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladığı eğitimiyle devam etti. Henüz çok genç yaşta kameralarla tanışan Geyik, ilk adımlarını Hayat Bilgisi dizisinde atmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.