Fatoş Yelliler Öyle Bir Şey Yaptı Ki, Akıl Beyin Yandı! Berdan Mardini'den Boşanmıştı... ''Eski Halinden Eser Yok''

Fatoş Yelliler Öyle Bir Şey Yaptı Ki, Akıl Beyin Yandı! Berdan Mardini'den Boşanmıştı... ''Eski Halinden Eser Yok''
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, yaşadığı zorlu boşanma sürecinin ardından hayatına tamamen yeni bir sayfa açtı. Şimdi bir güzellik salonu işleten ve sosyal medyada dikkat çeken Yelliler, inanılmaz zayıflamasıyla görenleri şaşırtıyor.

Türkücü Berdan Mardini ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Fatoş Yelliler, yaşadığı zorlukları geride bırakarak hayatına yeni bir yön verdi. Bir zamanlar magazin gündemini meşgul eden Gökhan Göz ile olan ilişkisi ve ardından yaşanan tartışmalarla sıkça gündeme gelen Yelliler, şimdi tamamen farklı bir kimlikle karşımızda.

ıopıoığ

Güzellik salonu işletmeye başlayan ve sosyal medya üzerinden reklam anlaşmaları yaparak kendine yeni bir iş kolu oluşturan Yelliler, dikkat çekici bir şekilde zayıfladı. Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflarla adeta "yeniden doğduğunu" hissettiren Yelliler, takipçilerini ve eski tanıdıklarını şaşırtmayı başardı.

ıpı

Berdan Mardini'nin boşanma sürecindeki ağır suçlamalarına maruz kalan Yelliler, kişisel dönüşümüyle herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Artık eski halinden eser olmayan Fatoş Yellizer, yeni yaşam tarzı ve iş hayatındaki başarılarıyla ön plana çıkıyor. Kendini ve hayatını yeniden inşa eden Yellizer, bu süreçte hem fiziksel hem de ruhsal olarak büyük bir değişim geçirdiğini gözler önüne seriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.