Sarışın Seda Sayan Koyu saç rengiyle şaşırttı! Son hali olay oldu...''Yakışmış Mı?''

Sarışın Seda Sayan Koyu saç rengiyle şaşırttı! Son hali olay oldu...''Yakışmış Mı?''
Renk değişikliğiyle dikkat çeken Seda Sayan, esmer saç deneyimini takipçileriyle paylaştı ve yine sarıya döndü! Sevenlerinin desteğiyle kararını verdi.

Türk televizyonlarının sevilen yüzü Seda Sayan, imajında cesur bir değişikliğe giderek herkesi şaşırttı. Daha önce estetik operasyonlar ve 'Fransız askısı' yöntemi ile gündeme gelen Sayan, bu sefer de saç renginde radikal bir değişiklik yaptı. Esmer olmayı düşünen ancak karar veremeyen Sayan, yeni saç rengini takipçilerine sormak için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

fghgf

Seda Sayan'ın koyu renk saçlarıyla verdiği poz, kısa sürede büyük ilgi gördü. Ancak ünlü şarkıcı ve sunucu, sevenlerinin yorumlarından etkilenerek eski sarı saçlarına geri döndü. Yeni saç rengiyle bir fotoğraf paylaşan Sayan, "Çok güzel oldu" yorumunda bulundu. Takipçileri de, "Aman bacım senin rengin sarı", "Bacım sen sarı kadınısın" gibi yorumlarla Sayan'ın sarı saça olan yakışanlığını vurguladılar.

Bu değişim, Seda Sayan'ın hem cesur hem de dinamik kişiliğinin bir yansıması olarak görülüyor. Sosyal medyada etkileşimi yüksek olan bu paylaşımlar, Sayan'ın sevenleri tarafından büyük beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.