Fahrettin Koca’dan ‘Kızılcık Şerbeti’ Dizisine Teşekkür Paylaşımı Geldi! İşte O Paylaşım...

Fahrettin Koca’dan ‘Kızılcık Şerbeti’ Dizisine Teşekkür Paylaşımı Geldi! İşte O Paylaşım...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Show TV’de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 65. bölümünde yer alan Onaylı Randevu Sistemi sahnesini sosyal medya hesabından paylaşarak, dizinin çözüm odaklı yaklaşımını övdü.

Show TV’nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde, Özlem Çakar’ın canlandırdığı Sevilay karakteri, hastane dönüşü Aliye Uzunatağan’ın hayat verdiği Sönmez Hanım’a Sağlık Bakanlığı’nın yeni uygulaması Onaylı Randevu Sistemi’ni anlattı. Sevilay karakteri, “Ablacığım hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8’e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor” diyerek sistemin işleyişini özetledi.

fahrettin-koca.png

Fahrettin Koca’dan Sosyal Medya Paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sahneyi sosyal medya hesabında paylaşarak, “Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz” notunu düştü. Koca’nın paylaşımı, kısa sürede büyük ilgi gördü ve binlerce beğeni topladı.

Sağlık Bakanlığı’nın Yeni Uygulaması

Onaylı Randevu Sistemi, Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların hastanelerde bekleme sürelerini minimize etmek ve sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak amacıyla başlatılmıştı. Bu sistem sayesinde, randevusu olan hastalar beklemeden muayene olabiliyor ve gelemeyecekleri durumlarda randevularını iptal ederek diğer hastaların yararlanmasını sağlıyor.

Dizinin Sosyal Sorumluluk Vurgusu

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin senaristleri ve yapımcıları, sosyal sorumluluk projelerine dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirterek, izleyicilere faydalı bilgiler sunmayı hedeflediklerini ifade ettiler. Bu doğrultuda, Sağlık Bakanlığı’nın önemli bir uygulaması olan Onaylı Randevu Sistemi’nin dizide yer bulması, hem sağlık hizmetlerine yönelik farkındalık yaratılması hem de toplumun bilinçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

kizilcik-serbeti1.png

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaşımı, Onaylı Randevu Sistemi’nin yaygınlaşmasına katkı sağlayarak, vatandaşların bu sistemden daha fazla haberdar olmasına vesile oldu. Bakan Koca, çözüm odaklı çalışmalarının desteklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dizinin yapım ekibine teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.