Türkiye'den Amerika'ya! Öğretmenlikten Yetişkin Film Yıldızlığına Uzanan Hikaye Herkesi Şok Etti!

Türkiye'den Amerika'ya! Öğretmenlikten Yetişkin Film Yıldızlığına Uzanan Hikaye Herkesi Şok Etti!
Adını "Alara" olarak açıklayan Türk bir kadın, öğretmenlik kariyerini bırakarak Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşti ve burada yetişkin film sektörüne adım attı. Alara, Türkiye'deki yetişkin film sektörüne dair tabuları yıkan açıklamalarıyla gündemde..

Adını "Alara" olarak açıklayan eski Türk öğretmen, radikal bir karar alarak Amerika'ya yerleşti ve yetişkin film sektörüne adım attı. Alara, Türkiye'deki yetişkin film sektörüne dair samimi açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de öğretmenlik yapıyordu! Amerika'ya yerleşince yetişkin film yıldızı oldu... "Kimse konuşmuyor ama herkes izliyor"

Türkiye'den ABD'ye: Radikal Değişim

Türkiye'de öğretmenlik yaparken Amerika'ya yerleşen ve burada bir süre daha öğretmenlik yaptıktan sonra yetişkin film sektörüne giren Alara, bu alandaki deneyimlerini ve Türkiye'deki bakış açısını katıldığı bir programda anlattı.

1

"Herkes İzliyor, Kimse Konuşmuyor"

Program sunucularının "Daha önce hiç bir Türk'e rastlamadım" sözleri üzerine, Alara, Türkiye’de yetişkin filmlerinin izlenme alışkanlığı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Alara, "Hiç kimsenin konuşmadığı bir konu ama herkes izliyor. Ben bir süre önce izlemeyi bırakmıştım ama yeniden başladım. Çünkü işin içine girdiğimde olaylara daha farklı bir gözle bakmaya başladım" diyerek sektöre dair düşüncelerini paylaştı.

Alara'nın açıklamaları, Türkiye'deki yetişkin film sektörü üzerine toplumsal tabulara ışık tutarken, kendi hikayesiyle de dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.