Sosyal Medyada Gündem: Garson Leah Fennelly'nin İtirafı Olay Yarattı! "Erkekler Eşlerinin Yanında Benden Numaramı İstiyor"

Sosyal Medyada Gündem: Garson Leah Fennelly'nin İtirafı Olay Yarattı! "Erkekler Eşlerinin Yanında Benden Numaramı İstiyor"
Hukuk fakültesinden mezun olmasına rağmen avukatlık yapmayı düşünmeyen Leah Fennelly, çalıştığı restoranda başına gelen ilginç olayları sosyal medyada paylaşıyor. Fennelly, erkek müşterilerin kendisine olan yoğun ilgisinden rahatsız olduğunu belirtti.

Leah Fennelly, sosyal medya hesabında paylaştığı gönderide, restoran müşterilerinin kendisine karşı olan ilgisini ve yaşadığı rahatsızlıkları dile getirdi. “Bu kadar güzel olmanın bir bedeli olmalıydı. Gözlerin sürekli üzerimde olduğunu hissediyorum” diyen Fennelly, özellikle erkek müşterilerin yanlarında bir kadın varken kendisine flört etmeye çalışmalarından duyduğu rahatsızlığı ifade etti.

Sosyal medya bu garsonun itirafını konuşuyor! “O kadar güzelim ki erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyorlar”

"Gerçekten Çok Rahatsız Oluyorum"

Fennelly, erkeklerin eşlerinin veya partnerlerinin yanında olmasına rağmen kendisine asılmalarından büyük bir rahatsızlık duyduğunu belirtti. “Kadınların önünde bana asılan erkekler oldu. Gerçekten çok rahatsız oldum” sözleriyle yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

kapak2

Leah Fennelly'nin bu samimi itirafı, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından tartışılmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.