Yonca Evcimik’in Platonik Aşk İtirafına Mert Yazıcıoğlu’ndan Yanıt: “Ben de Onu Seviyorum”

Yonca Evcimik’in Platonik Aşk İtirafına Mert Yazıcıoğlu’ndan Yanıt: “Ben de Onu Seviyorum”
Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Yonca Evcimik’in platonik aşk itirafına samimi bir yanıt verdi. Yazıcıoğlu, canlandırdığı Cüneyd Efendi karakterine duyulan sevgiden mutlu olduğunu belirtti.

Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı Cüneyd Efendi rolüyle hafızalara kazınan ve kariyerinde hızla yükselen Mert Yazıcıoğlu, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Başarılı oyuncu, Yonca Evcimik’in yaptığı platonik aşk itirafıyla bir kez daha gündeme geldi.

mertyazıcıoğlu444

Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda “Hayatında biri var mı?” sorusuna, “Platonik aşkım Cüneyd Efendi” yanıtını vererek, Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı karaktere olan hayranlığını dile getirdi. Bu açıklamalar, Yazıcıoğlu’na sorulduğunda ünlü oyuncu, esprili ve samimi bir şekilde yanıt verdi.

Magazinburada’nın kameralarına konuşan Mert Yazıcıoğlu, “Eyvallah, ben de onu çok seviyorum canım. Benim oynadığım karaktere böyle bir sevgi duyması çok güzel. Mutluyum tabii ki insanların oynadığım şeyi beğenmesinden. Herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Bu yanıtıyla, hayranlarının ve Yonca Evcimik’in sevgisine olan minnettarlığını dile getirdi.

yoncaevcimek

Muhabirlerin aşk hayatı ile ilgili sorularına da cevap veren Yazıcıoğlu, “Sorma, yok çünkü” diyerek tebessüm ettirdi. Muhabirin “Neden yok?” sorusuna ise “Ne bileyim ben abi” şeklinde cevap vererek, hem samimiyetiyle hem de esprili yaklaşımıyla dikkat çekti.

Mert Yazıcıoğlu, başarılı kariyeri ve canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplarken, Yonca Evcimik’in platonik aşk itirafı ile bir kez daha gündemde yerini aldı. Ünlü oyuncu, hayranlarının ve meslektaşlarının sevgisine karşı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kariyerindeki başarısını perçinlemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.