Justin Bieber'in Hamile Eşi Full Transparan Elbisesiyle Sokaklarda! ''Giymiş Mi Giymemiş Mi Belli Değil''

Justin Bieber'in Hamile Eşi Full Transparan Elbisesiyle Sokaklarda! ''Giymiş Mi Giymemiş Mi Belli Değil''
2018 yılında ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen model Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz ay bebek beklediklerini duyurarak hayranlarını sevindirmişti. İlk kez anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşayan ünlü çift, yine gündemde...

Hailey Bieber, New York sokaklarında dantelden vücudunu saran transparan bir tulum, deri uzun ceket ve sivri burun ayakkabılarla objektiflere yansıdı. Cesur tarzıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken Hailey, bu sefer de modaseverlerin beğenisini kazandı. Transparan tulumuyla karnı burnunda poz veren ünlü model, zarafeti ve şıklığıyla göz kamaştırdı.

Justin Bieber'ın Salaş Tarzı

Eşi Hailey Bieber’ın aksine Justin Bieber, her zamanki salaş ve aykırı tarzını korudu. Ünlü şarkıcı, geniş pantolonlar ve rahat tişörtler ile kapkaççıya benzetilerek sosyal medyada gündem oldu. Çiftin tarz uyumsuzluğu yine dikkat çekti ve farklı stilleriyle hayranlarını şaşırttı.

Bebek Beklemenin Heyecanı

Ünlü çift, bebek beklemenin heyecanını yaşarken, Hailey Bieber'ın transparan tulumlu cesur pozları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranları tarafından beğeni ve övgü dolu yorumlar alan Hailey, stil ikonu olarak modaseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Hailey ve Justin Bieber çifti, hem özel hayatları hem de cesur stilleriyle magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor. New York sokaklarında verdikleri bu unutulmaz pozlarla, bebek beklemenin heyecanını ve mutluluğunu hayranlarıyla paylaşmış oldular.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.