Afra Saraçoğlu Tatil Sezonunu Açtırdı! Bikinisinin Fiyatını Duyanlar Şoka Uğradı! Bir Servet Değerinde!

Afra Saraçoğlu Tatil Sezonunu Açtırdı! Bikinisinin Fiyatını Duyanlar Şoka Uğradı! Bir Servet Değerinde!
Afra Saraçoğlu, çiçekli bikinisiyle hayranlarının beğenisini toplarken, bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı. 15 bin 298 TL'lik bikinisi sosyal medyada tartışma yarattı: "Bu paraya değdi mi?"

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu, sezon kapanır kapanmaz soluğu tatilde aldı. Tatil sezonunu açtığı çiçekli bikinisiyle hayranlarının beğenisini toplayan Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı, öğrenenleri şaşkına çevirdi.

Çiçekli bikinisiyle büyük beğeni toplayan Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı ise cep yakacak cinstendi.

Lüks Bikinisiyle Sosyal Medyada Gündem Oldu

Afra Saraçoğlu'nun İspanya tatilinde çekildiği fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun çiçekli bikinisi, şıklığıyla dikkat çekerken, fiyatı ise adeta dudak uçuklattı. Tam 15 bin 298 TL'lik bu bikini, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı. Pek çok kişi, "Bu paraya değdi mi?" sorusunu sormadan edemedi.

Tatilde Aşk Başkadır

Sette başlayan ve ardından alevlenen aşklarıyla gündeme gelen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, ilişkilerini uzun süre inkar etseler de nihayet aşklarını ilan etmişlerdi. Şimdilerde İspanya'da tatil yapan gözde çift, henüz birlikte bir aşk pozu paylaşmasa da Afra'nın cesur pozları tatil keyfini gözler önüne serdi.

Artık ne pahalı ne ucuz ayrımı yapamaz olduk ama Afra'nın 15 bin 298 Tl değerindeki bikinisi, bizlere ''yok artık, bir sezon için verilecek para mı?'' dedirtti.

Hayranlarından Övgü Yağmuru

Afra Saraçoğlu, tatil pozlarıyla hayranlarından tam not aldı. Çiçekli bikinisiyle verdiği pozlar büyük beğeni toplarken, zarif ve fit görünümüyle dikkat çekti. Hayranları, ünlü oyuncunun şıklığına ve zarafetine övgüler yağdırdı.

Lüks Bikiniler Sosyal Medyada Tartışma Konusu

Afra Saraçoğlu'nun 15 bin 298 TL'lik bikinisi, sosyal medyada pek çok kişi tarafından eleştirildi. Birçok kullanıcı, bu kadar yüksek bir fiyatın bir bikini için fazla olduğunu dile getirdi. Ancak bazı hayranları, ünlü oyuncunun şıklığına ve tarzına değdiğini savundu. Sosyal medya, bu tartışmayla adeta ikiye bölündü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.