Türkiye'ye Dönen Bergüzar Korel Şezlong Pozlarını Paylaştı! Hayranları Ve Takipçilerinden Tam Not Aldı!

Türkiye'ye Dönen Bergüzar Korel Şezlong Pozlarını Paylaştı! Hayranları Ve Takipçilerinden Tam Not Aldı!
Uzun bir aradan sonra ekrana dönüş yapan ve son zamanlarda Londra'da yaşamını sürdüren başarılı oyuncu Bergüzar Korel, ülkeye dönüş yapar yapmaz tatil sezonunu açtı.

Halit Ergenç ile birlikte İngiltere'de bir süre yaşayan ve oğullarının eğitimi için bu kararı alan Korel çifti, bu yıl Türkiye'ye döndü. Dönüşlerinin ardından Korel, soluğu deniz kenarında aldı. Ünlü oyuncu, tatil sevincini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı bir dizi fotoğrafla paylaştı.

1 bergüzar

Sosyal Medyada Şezlong Pozları Fırtınası

Bergüzar Korel, mavi sular ve altın sarısı kumların fonunda çekilen şezlong fotoğraflarını "Tamam yazı seviyorum kabul ama yine de çok da samimi olmayalım" notuyla paylaştı. Oyuncunun bu esprili yaklaşımı, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan yorumlarda "Ama yaz sana ne kadar yakışmış", "Çok güzelsin", "Harika görünüyorsun", "Sen yaz kraliçesisin" gibi iltifatlar yer aldı.

2 bergüzar

Özlem Gideren Bir Tatil

Londra'da geçirdikleri uzun zamanın ardından Türkiye'ye dönen ve özlem gideren Korel, bu tatil ile yeniden enerji topluyor gibi görünüyor. Özellikle pandemi döneminde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Korel, tatil fotoğraflarıyla da hayranlarının gönlünde taht kurmayı başardı. Bergüzar Korel'in yaz tatili, hem bir aile zamanı hem de yeniden keşfetme ve rahatlama fırsatı olarak öne çıkıyor.

3 bergüzar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.