Kim Kardashian, Şaşırtıcı Paylaşımıyla Gündemde! Kıyafetinin Çıtçıtını Kapatamayınca Olanlar Oldu!

Kim Kardashian, Şaşırtıcı Paylaşımıyla Gündemde! Kıyafetinin Çıtçıtını Kapatamayınca Olanlar Oldu!
Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, sosyal medyada zıbının çıtçıtını kapatmaya çalışırken yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Kardashian, çıtçıtı kapatmak için kız kardeşi Khloe Kardashian'dan yardım istedi. İşte o paylaşımın detayları!

Dünyaca ünlü Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, her yaptığı ve her giydiğiyle gündem olmayı başarıyor. Son olarak, Instagram hikayesinde paylaştığı bir video ile yine dikkatleri üzerine çekti. Kim, zıbının çıtçıtını kapatmaya çalışırken yaşadığı komik anları takipçileriyle paylaştı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kim Kardashian'dan olay pozlar! Zıbının çıtçıtını kapatmaya çalışırken paylaştı! İşte o paylaşım! - Resim: 4

Kız Kardeşi Khloe'den Yardım İstedi

Kim Kardashian, zıbının çıtçıtlarını kapatmak için kız kardeşi Khloe Kardashian'dan yardım istedi. 43 yaşındaki reality yıldızı ve 40 yaşındaki kardeşi Khloe, banyoda siyah çıtçıtlı bodyyi kapatmak için birlikte uğraştıkları anları kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Kim Kardashian'dan olay pozlar! Zıbının çıtçıtını kapatmaya çalışırken paylaştı! İşte o paylaşım! - Resim: 5

Olay Video Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kim ve Khloe Kardashian'ın bu eğlenceli anları, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Paylaşılan video kısa sürede viral oldu ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kim Kardashian'ın doğal ve samimi halleri, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Kim Kardashian ve Ailesinin Paylaşımları Her Zaman Dikkat Çekiyor

Kim Kardashian ve ailesi, özel anlarını sosyal medyada paylaşmaktan kaçınmıyor. Her paylaşımıyla dikkat çeken Kardashian ailesi, milyonlarca takipçisiyle günlük yaşamlarının eğlenceli ve ilginç anlarını paylaşıyor. Kim Kardashian, bu kez zıbının çıtçıtını kapatmaya çalışırken yaşadığı anları paylaşarak yine gündem olmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.