Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Doğukan Güngör'e Sert Sözler! Aşk İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü!

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Doğukan Güngör'e Sert Sözler! Aşk İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü!
Survivor Aleyna, Doğukan Güngör ile aşk iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi. "Bu saatten sonra arkadaşım da değil. Aramda bir şey olması imkânsız" diyen Kalaycıoğlu, kafaları karıştıran görüntülere net bir açıklık getirdi.

Survivor yarışmasıyla tanınan ve genç yaşta geniş bir hayran kitlesi edinen Aleyna Kalaycıoğlu, son günlerde oyuncu Doğukan Güngör ile Çeşme’de görüntülenmişti. Samimi görüntüler veren ikili, aşk dedikodularını da beraberinde getirdi. Ancak, Kalaycıoğlu bu iddialara sert bir şekilde yanıt vererek dedikoduları yalanladı.

"Bu Saatten Sonra Arkadaşım da Değil"

Çeşme tatilinde Doğukan Güngör ile şezlongda çekilen fotoğraflarının çok konuşulmasının ardından Aleyna Kalaycıoğlu, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Kalaycıoğlu, "Doğukan arkadaşımın arkadaşı. Plajda birlikteydik, telefondan görüntü gösterirken kolunu atmış ve öyle bir görüntü çıkmış. Bu saatten sonra arkadaşım da değil. Aramda bir şey olması imkânsız" diyerek net bir çizgi çekti. Bu açıklama, Kalaycıoğlu'nun Güngör ile ilgili dedikoduları tamamen reddettiğini gösterdi.

Survivor Aleyna'dan sert sözler! Doğukan Güngör'le görüntülenmişti! - Resim: 2

"Bu Aralar Yoğunum"

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Kız arkadaşıyla yemek yiyen Kalaycıoğlu, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Genç şarkıcı, "Bu aralar yoğunum, yarın da konserim var. O arada boşluk yakaladım ve arkadaşımla oturmak istedim. Kalan boşluğumda genelde ailemle vakit geçiriyorum" dedi.

Survivor Aleyna'dan sert sözler! Doğukan Güngör'le görüntülenmişti! - Resim: 7

"Herkes Gider Onlar Kalır"

Son dönemde annesi ve kardeşini İstanbul'a taşıyan Kalaycıoğlu, ailesiyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. "Onları gerçekten çok özlüyordum. Benimle birlikte olmaları enerji katıyor. Aile her şeydir. Herkes gider, onlar kalır. Eve döndüğünüzde yanınızda onlar oluyor. En zor anınızda yanınızda onlar oluyor. İnşallah herkes ailesine önem verir" diyerek ailesine olan bağlılığını vurguladı.

"Birisi Olursa Karşınıza Çıkarırım"

Aşk hayatı hakkında yöneltilen sorulara da yanıt veren Aleyna Kalaycıoğlu, hayatında kimsenin olmadığını belirtti. "Sürekli birileriyle adım geçiyor ama hayatımda kimse yok. Ailem karşısında kötü hissediyorum kendimi. Yazılıp çizilmesi beni mutsuz ediyor. Birisi olursa karşınıza çıkarırım" şeklinde konuşarak aşk hayatında kimsenin olmadığını ve bu konuda dedikoduların kendisini rahatsız ettiğini ifade etti.

Survivor Aleyna'dan sert sözler! Doğukan Güngör'le görüntülenmişti! - Resim: 6

Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Doğukan Güngör ile ilgili yaptığı açıklamalar ve sert sözler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranları, Kalaycıoğlu'nun açıklamalarını destekleyen yorumlar yaparken, bazıları da çiftin dostluğunun sona ermesine üzüldüklerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.