Burak Özçivit'in Aldığı Kilolar Gündem Oldu! Açıklama Gecikmedi! İşte Detaylar...

Burak Özçivit'in Aldığı Kilolar Gündem Oldu! Açıklama Gecikmedi! İşte Detaylar...
Türkiye'nin en çok kazanan oyuncularından Burak Özçivit, aldığı kilolarla sosyal medyada dikkat çekti. Ünlü oyuncu, tatil yaptığı Bodrum’da göbekli haliyle görüntülendi ve kilolarının nedenini "proje için" diyerek açıkladı.

Türk televizyonlarının başarılı oyuncularından Burak Özçivit, son dönemde aldığı kilolarla sosyal medyada gündem oldu. "Kuruluş Osman" dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan ve Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Özçivit, dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte ailesiyle Bodrum’da tatil yapmaya başladı. Yeni aldığı lüks yazlığında denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, paparazziler tarafından görüntülendiğinde aldığı kilolarla dikkat çekti.

Özçivit’in göbekli hali, hayranları arasında şaşkınlık yaratırken, sosyal medyada da büyük bir tartışma başlattı. Konuyla ilgili basına açıklamalarda bulunan Burak Özçivit, kilolarının nedenini "proje için" diyerek açıkladı. Ünlü oyuncu, bir yandan spora başladığını da belirterek, bu kiloların planlı bir süreç olduğunu ifade etti.

Bodrum'da lüks yazlıkta tatil

Ancak Özçivit’in bu açıklaması sosyal medyada farklı tepkilerle karşılandı. Bazı kullanıcılar, oyuncunun profesyonel bir adım attığını düşünerek onu desteklerken, bazıları ise bu açıklamayı inandırıcı bulmadı. Özellikle "proje için" açıklaması, sosyal medya kullanıcıları arasında mizah konusu haline geldi.

Burak Özçivit, Türkiye’nin en çok kazanan oyuncularından biri olarak bilinirken, kazandığı parayla yaptığı yatırımlar ve lüks yaşam tarzı da sık sık gündeme geliyor. "Kuruluş Osman" dizisinin uluslararası başarısıyla birlikte yurtdışında da büyük bir üne kavuşan Özçivit, şimdi de aldığı kilolarla gündemin merkezine oturdu.

Kiloları ve sosyal medya tepkileri

Tatil sezonunu ailesiyle Bodrum’da geçiren ünlü oyuncunun, yeni sezonda hangi projede yer alacağı merak konusu. Özçivit’in "proje için" aldığı kiloların, hangi rol için olduğu ise hayranları arasında heyecanla bekleniyor. Oyuncunun tatil sonrası yeni projelerle ekranlara dönmesi beklenirken, bu süreçte yapacağı açıklamalar ve vereceği ipuçları da takipçileri tarafından yakından izlenecek.

Özçivit’in hayranları, onun her haliyle ekranlarda görmekten memnuniyet duyarken, ünlü oyuncunun yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği de şimdiden merakla bekleniyor. Tatil sonrası spora başladığını açıklayan Özçivit’in, yeni projeleri için nasıl bir hazırlık içinde olduğu da ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.