Wanda Nara’dan Ayrılan Mauro Icardi, İstanbul Gecelerinde Teselli Arıyor! Torreira ile Sabaha Kadar Eğlendi!

Wanda Nara’dan Ayrılan Mauro Icardi, İstanbul Gecelerinde Teselli Arıyor! Torreira ile Sabaha Kadar Eğlendi!
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Wanda Nara ile ayrılık kararı sonrası zor günler geçiriyor. Ayrılık sonrası bunalımda olduğu iddia edilen Icardi, takım arkadaşı Lucas Torreira ile birlikte İstanbul’un ünlü gece hayatı mekânlarındaydı...

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Mauro Icardi, son dönemde özel hayatındaki çalkantılarla gündeme geliyor. Ünlü model ve televizyon sunucusu Wanda Nara ile yaşadığı uzun süreli ilişkinin sona ermesinin ardından zor günler geçirdiği belirtilen Icardi, İstanbul gecelerinde takım arkadaşı Lucas Torreira ile birlikte görüntülendi.

Wanda Nara’nın geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden duyurduğu ayrılık kararı, Icardi’nin hayranlarını ve futbol dünyasını şaşkına çevirmişti. Nara, yaptığı açıklamada, “Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz,” ifadelerini kullanmıştı.

Bu duyurunun ardından Icardi’nin ayrılık sonrası bunalımda olduğu ve zor günler geçirdiği iddia edildi. Bu süreçte futbol sahasındaki performansının yanı sıra özel hayatındaki bu tür gelişmeler de gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, Icardi, takım arkadaşı Lucas Torreira ile birlikte İstanbul’un ünlü semtlerinden Etiler’deki bir gece kulübünde sabaha kadar eğlendi. İki yakın arkadaşın mekândan sabah saatlerine doğru ayrıldığı belirtilirken, Icardi’nin bu gecelerde moral bulmaya çalıştığı ifade ediliyor.

Wanda Nara ile ayrılmışlardı: Icardi, Torreira ile İstanbul gecelerinde - Resim: 2

İstanbul’un renkli gece hayatında zaman geçiren Icardi ve Torreira’nın bu görüntüleri, futbolcunun ayrılık sonrası yaşadığı duygusal durumu bir nebze de olsa hafifletmek amacıyla arkadaşlarıyla vakit geçirdiğine işaret ediyor.

Galatasaray taraftarları, takımın önemli yıldızlarından biri olan Icardi’nin bu zor dönemi en kısa sürede atlatmasını ve sahadaki performansını yeniden zirveye çıkarmasını umuyor. Öte yandan, Torreira’nın da takım arkadaşına bu süreçte destek olduğu görülüyor.

Mauro Icardi’nin Wanda Nara ile ilişkisi, yıllarca medyanın ve hayranlarının ilgi odağı olmuştu. Ancak bu ayrılık, Icardi’nin hem özel hayatında hem de kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor olabilir. İstanbul gecelerinde Torreira ile eğlenen Icardi’nin, sahalara ne zaman tam anlamıyla döneceği ve bu süreçten nasıl etkileneceği ise futbol dünyasında merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.