Aleyna Kalaycıoğlu Yeni Aşkını Resmen İtiraf Etti! Ünlü Rapçi İle Aşk Yaşıyor! İşte Detaylar...

Aleyna Kalaycıoğlu Yeni Aşkını Resmen İtiraf Etti! Ünlü Rapçi İle Aşk Yaşıyor! İşte Detaylar...
Survivor All Star 2024’te adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, rapçi Canbay ile aşk yaşadığını itiraf etti. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Kalaycıoğlu, “Nazar değecek diye korkuyorum” diyerek ilişkisini gözlerden uzak tutmaya çalışıyor.

Survivor yarışmasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve ardından müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, son dönemde hem kariyeri hem de özel hayatıyla magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. 26 yaşındaki şarkıcı, yarışmanın ‘All Star 2024’ sezonunda gösterdiği performansla adından söz ettirirken, geçtiğimiz günlerde Bebek’te rapçi Canbay ile görüntülendi.

İlk etapta bu karşılaşmayı, “Birlikte bir iş yapıyoruz. Şu an hazırlık sürecindeyiz, stüdyodan çıktık” sözleriyle açıklayan Kalaycıoğlu, iki gün sonra bir aşk itirafında bulundu. Yaptığı açıklamada, “Güzel bir ilişkim var şu anda. Evrenden çağırdım. Nazar değecek diye korkuyorum, o yüzden çok konuşmak istemiyorum” diyerek, rapçi Canbay ile yaşadığı ilişkiyi doğruladı. Kalaycıoğlu’nun bu samimi itirafı, hayranları arasında büyük ilgi uyandırdı.

AA1oVHp4

Aleyna Kalaycıoğlu’nun özel hayatı, daha önce de sıkça magazin gündeminde yer bulmuştu. Geçtiğimiz aylarda Doğukan Güngör ile bir beachte birlikte görüntülenen Kalaycıoğlu, bu durumun yanlış anlaşıldığını belirtmişti. O dönemde yaptığı açıklamada, “Arkadaşımın arkadaşıydı, ancak şu anda artık arkadaşım bile değil. Bu saatten sonra aramızda bir şey olması imkansız” diyerek, Güngör ile aralarında romantik bir ilişki olmadığını vurgulamıştı.

Aleyna Kalaycıoğlu rapçi Canbay ile ilişkisini itiraf etti! "Nazar değecek diye korkuyorum"

Kalaycıoğlu’nun Canbay ile yaşadığı aşk, özellikle sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Birçok hayranı, genç şarkıcıya mutluluk dileklerinde bulunurken, Aleyna’nın nazar korkusu nedeniyle ilişkisinden fazla söz etmek istememesi dikkat çekti.

Müzik kariyerinde hızla ilerleyen ve her geçen gün yeni projelerle adından söz ettiren Kalaycıoğlu, özel hayatında da huzuru bulmuş görünüyor. Şimdilik ilişkisi hakkında fazla detay vermekten kaçınan şarkıcının, bu aşkı nasıl bir boyuta taşıyacağı ise merak konusu. Aleyna Kalaycıoğlu’nun hem müzik kariyerinde hem de özel hayatında yaşadığı bu gelişmeler, önümüzdeki günlerde de magazin dünyasında konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.