Müge Anlı’dan Kayıp Narin Güran Hakkında İlk Açıklama Geldi! "Gelişmeleri Aktarmaya Devam Edeceğiz"

Müge Anlı’dan Kayıp Narin Güran Hakkında İlk Açıklama Geldi! "Gelişmeleri Aktarmaya Devam Edeceğiz"
Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayıyla ilgili gözler Müge Anlı'ya çevrilmişti. Anlı, yayın yasağı nedeniyle konuyu derinlemesine inceleyemese de gelişmeleri izleyicilerle paylaşacağını duyurdu.

Türkiye, 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulma umuduyla beklerken, gözler kayıp vakalarını çözmesiyle bilinen ünlü televizyoncu Müge Anlı’ya çevrilmişti. Bugün yeni sezon çekimlerine başlayan Müge Anlı, ilk kez Narin Güran hakkında konuştu ve olayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın öncesi ATV’de yayınlanan Kahvaltı Haberleri programına konuk olan Anlı, konuya dair merak edilenleri açıkladı. Anlı, “Biliyorum herkes Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı. Ancak yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım,” diyerek izleyicilerini bilgilendirdi.

Müge Anlı kayıp Narin Güran hakkında ilk kez konuştu: Gelişmeleri aktaracağız

Narin Güran, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolmuştu. Olayın ardından tüm Türkiye, minik Narin’den gelecek güzel haberi beklemeye başladı. Arama çalışmaları, bölgede ekili mısır ve buğday tarlalarında yoğunlaşmış durumda. Çok sayıda ekip, iz arama köpekleri ve iş makineleriyle bu geniş alanda Narin’i aramaya devam ediyor.

Ancak olayla ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Narin’in köyde muhtar olan amcası S.G., kaybolma olayına ilişkin gözaltına alındı. Amca S.G.’nin, olay gününde telefonunun 1 saat boyunca kapalı olduğu tespit edildi. Ayrıca, S.G.'nin telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı ortaya çıktı. Bu şüpheler üzerine, Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri, amcaya ait aracın koltuğunda bulunan DNA örneğiyle karşılaştırıldı ve aynı olduğu belirlendi.

Müge Anlı kayıp Narin Güran hakkında ilk kez konuştu: Gelişmeleri aktaracağız

Bu çarpıcı gelişme, Narin’in kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın seyrini değiştirirken, tüm Türkiye bu olayın aydınlanmasını bekliyor. Müge Anlı’nın da belirttiği gibi, yayın yasağı olmasına rağmen gelişmeler izleyicilere aktarıldıkça, olayın çözülmesine dair umutlar artıyor.

Narin Güran’ın akıbeti ve olayla ilgili yeni gelişmeler, Türkiye’nin gündeminde olmaya devam edecek. Müge Anlı’nın da belirttiği gibi, gelişmelerin izleyicilerle paylaşılması bu sürecin şeffaf bir şekilde ilerlemesine katkı sağlayacak. Tüm Türkiye, küçük Narin’den gelecek güzel haberi beklemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.