Şevval Şahin’in Cesur Bikinisi Hayranlarını Alev Alev Yaktı! ''Şeyma Subaşı Sandık''

Şevval Şahin’in Cesur Bikinisi Hayranlarını Alev Alev Yaktı! ''Şeyma Subaşı Sandık''
2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Nevada Çölü’nde düzenlenen ünlü Burning Man festivaline katıldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahin’in cesur tarzı, Şeyma Subaşı’nın stiline benzetildi.

2018 yılında Türkiye Güzeli seçilen ve o zamandan beri hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Şevval Şahin, son olarak dünyanın en özgür ruhlu festivallerinden biri olarak bilinen Burning Man’e katıldı. Nevada Çölü’nde her yıl düzenlenen ve katılımcıların sıra dışı kostümleriyle tanınan bu festival, bu kez Şahin’in cesur tarzıyla gündeme geldi.

Burning Man’in çarpıcı atmosferinde farklı stilini sergilemekten çekinmeyen Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Markalarla olan işbirliklerini festivale taşıyan Şahin, sponsorluğunda olduğu koleksiyonlardan parçalarla pozlar verdi ve bu pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Tescilli güzel Şevval Şahin'in Burning Man tarzı olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı! "Şeyma'nın sayfası sandım" - Resim: 3

Ancak Şahin’in bu paylaşımları, sadece festivalin ruhunu yansıtmakla kalmadı; aynı zamanda sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Şahin’in festivale özgü cesur kıyafet seçimleri, bazı takipçiler tarafından ünlü isim Şeyma Subaşı’nın tarzına benzetildi. Hatta birçok kullanıcı, Şahin’in paylaşımlarını görür görmez, “Şeyma’nın sayfası sandım” ve “Kopyala yapıştır olmuş” gibi yorumlar yaptı.

Tescilli güzel Şevval Şahin'in Burning Man tarzı olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı! "Şeyma'nın sayfası sandım" - Resim: 4

Şahin’in paylaşımlarına gelen diğer yorumlar arasında, “Bu festivalde giyinmek yasak mı?” gibi esprili yorumlar da yer aldı. Bunun yanı sıra, “Çok güzelsin” ve “Kızım heykel gibisin” gibi beğeni dolu yorumlar da gözlerden kaçmadı. Şevval Şahin’in kusursuz fiziği ve kendine has tarzı, ona geniş bir hayran kitlesi kazandırırken, her paylaşımı ile sosyal medyada geniş bir etki yaratmaya devam ediyor.

Tescilli güzel Şevval Şahin'in Burning Man tarzı olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı! "Şeyma'nın sayfası sandım" - Resim: 5

Burning Man gibi sıra dışı bir etkinlikte bile dikkatleri üzerine çeken Şevval Şahin, kendine özgü moda anlayışıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Şahin, sosyal medyada yaptığı her paylaşımıyla hayranlarının ve takipçilerinin ilgisini çekmeye devam ederken, Şeyma Subaşı ile olan benzerlikleri ise magazin dünyasında yeni bir tartışma konusu yarattı.

Tescilli güzel Şevval Şahin'in Burning Man tarzı olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı! "Şeyma'nın sayfası sandım" - Resim: 6

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.