Dilan Polat, Duruşma Öncesi Cezaevinde Eşi Engin Polat’ı Ziyaret Etti! 30 Bin Liralık Ayakkabıları Dikkat Çekti

Dilan Polat, Duruşma Öncesi Cezaevinde Eşi Engin Polat’ı Ziyaret Etti! 30 Bin Liralık Ayakkabıları Dikkat Çekti
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan Dilan Polat, yarınki duruşma öncesi cezaevinde bulunan eşi Engin Polat’ı ziyaret etti. Lüks ayakkabılarıyla dikkat çeken Polat, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak gündeme geldi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yargılanan Dilan Polat, Çorlu’daki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat’ı duruşma öncesi ziyaret etti. Hakkında 40 yıla kadar hapis cezası istenen Polat, yarın hakim karşısına çıkacak.

Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat ile ikinci kez cezaevinde görüştü. Ziyaret sırasında yanında kızı da bulunan Polat, önce eşi, ardından kayınpederi ile birer saat geçirdi. Ziyaretin ardından cezaevinden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Dilan Polat’ın sessizliği dikkat çekti.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, kara para aklama gibi suçlardan 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Davanın duruşması 4-5-6 Eylül tarihlerinde görülecek.

Dilan Polat’ın cezaevine gidişi sırasında giydiği lüks markaya ait yaklaşık 30 bin lira değerindeki ayakkabılar da dikkatlerden kaçmadı. Ziyaret boyunca lüks tarzını koruyan Polat, toplumun farklı kesimlerinden çeşitli tepkiler alıyor.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın dahil olduğu bu dava, kamuoyunun yakın takibinde. Yarın başlayacak olan duruşmalar, çiftin kaderini belirleyecek. Polat ailesinin bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.