Sinem Kobal'dan Eşi Kenan İmirzalıoğlu ve Kızlarıyla Tatil Pozları Geldi! İşte O Kareler...

Sinem Kobal'dan Eşi Kenan İmirzalıoğlu ve Kızlarıyla Tatil Pozları Geldi! İşte O Kareler...
Ünlü oyuncu Sinem Kobal, yazın son günlerini eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızları Lalin ile Leyla’yla birlikte tatil yaparak geçirdi. Kobal’ın aile fotoğrafları sosyal medyada büyük beğeni toplarken, "Yaz sonu, aile albümü" notuyla paylaştı.

Sinem Kobal, hem kariyeri hem de özel hayatıyla magazin dünyasında gündemden düşmeyen isimlerden biri. Dadı, Selena, Lise Defteri, Küçük Sırlar ve Analar ve Anneler gibi başarılı yapımlarda rol alarak geniş bir hayran kitlesi edinen 37 yaşındaki oyuncu, 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girdi. Ünlü çift, evliliklerinin ardından çocukları Lalin ve Leyla’yı kucaklarına aldı.

Çocuklarının gelişimiyle yakından ilgilenen Sinem Kobal, 2017 yılında rol aldığı Yüz Yüze dizisinin ardından kariyerine ara vererek ailesine odaklanmıştı. Ancak Kobal, "Her Şeyin Başı Merkür" filmiyle 7 yıl sonra setlere dönerek sevenlerini heyecanlandırdı. Ekranlardan uzak kaldığı sürede kızlarıyla vakit geçiren ünlü oyuncu, dönüşüyle birlikte yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Sinem Kobal'dan tatil pozları! Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile kızlarını paylaştı! "Yaz sonu, aile albümü" - Resim: 4

Setlere dönme sürecini geride bırakan Sinem Kobal, şimdi ise yazın son günlerini ailesiyle birlikte tatil yaparak geçiriyor. Eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla mutlu bir aile tablosu çizen Kobal, tatilde çekilen kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kobal’ın paylaştığı bu renkli ve samimi fotoğraflar, takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Sinem Kobal'dan tatil pozları! Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile kızlarını paylaştı! "Yaz sonu, aile albümü" - Resim: 6

Kobal, paylaştığı fotoğraflara "Yaz sonu, aile albümü" notunu düşerken, karelerde eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızları Lalin ile Leyla’nın neşeli anları dikkat çekti. Sinem Kobal’ın ailece tatilde verdikleri bu pozlar, sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları, ünlü çiftin mutlu aile pozlarına "Harika bir aile", "Ne güzel bir tablo" gibi yorumlar yaparak sevgilerini dile getirdi.

Sinem Kobal'dan tatil pozları! Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile kızlarını paylaştı! "Yaz sonu, aile albümü" - Resim: 5

Kobal ve İmirzalıoğlu çifti, kariyerlerindeki başarılarının yanı sıra, özel hayatlarında da örnek gösterilen çiftlerden biri olarak biliniyor. Sinem Kobal’ın bu mutlu aile kareleri, yazın son günlerinde hayranlarına tatlı bir sürpriz sunmuş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.