Kızıl Goncalar'ın Final Tarihi Belli Oldu! Faruk Turgut'tan Şaşırtan Açıklama Geldi!

Kızıl Goncalar'ın Final Tarihi Belli Oldu! Faruk Turgut'tan Şaşırtan Açıklama Geldi!
Başrollerini Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Kızıl Goncalar, yeni sezonda büyük bir heyecanla beklenirken, dizinin yapımcısı Faruk Turgut, sezon sonunda final yapacaklarını duyurdu.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Dizinin yeni sezonu için geri sayım başlamışken, yapımcı Faruk Turgut'tan gelen açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Faruk Turgut, Black Swan Finans isimli YouTube kanalına katıldığı programda, dizinin bu sezonun sonunda final yapacağını duyurdu. RTÜK tarafından alınan cezalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Turgut, "Alışılmışın dışında işler yapınca bu tür cezalarla karşılaşmak doğal. Kızıl Goncalar'ı uzun ömürlü düşünmedik. Bu sezonun sonunda final yapacağız," dedi.

kizil-goncalar-2

Turgut, Kızılcık Şerbeti dizisinin farklı bir formata evrileceğini, bu sayede yurt dışı satışlarına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Ancak Kızıl Goncalar için aynı durumun söz konusu olmadığını ifade ederek, "Türk toplumunun meselelerini ekrana taşımak önemli. Bu diziyle toplumsal konuları objektif bir bakış açısıyla ekrana getirip, izleyicilerin farklı perspektiflerden bakmasını sağlamayı amaçladım," şeklinde konuştu.

Ekran görüntüsü 2024-09-21 150650

Ayrıca, Turgut yaz sezonunda televizyona yeni dizi yapılmamasının nedenini Avrupa Futbol Şampiyonası’na bağladı. Haftanın her günü maç yayınlarının olması nedeniyle, dizilere ayrılacak reklam pazarının futbola kaydığını ve bu yüzden yeni yaz dizilerinin çekilmediğini belirtti.

Kızıl Goncalar’ın izleyicileri, bu sezonun sonunda diziye veda etmeye hazırlanıyor. Faruk Turgut’un açıklamaları, dizinin hayranları arasında büyük bir yankı uyandırırken, final sezonunun nasıl şekilleneceği şimdiden merak konusu.

yapimci-faruk-turgut-hande-ercel

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.