Simge Sağın Festival Öncesi Hayranlarını Yıkan Haber! Soluğu Hastanede Aldı!

Simge Sağın Festival Öncesi Hayranlarını Yıkan Haber! Soluğu Hastanede Aldı!
Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Denizli Çivril'de gerçekleşecek olan Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali'nde sahne almadan önce yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme geldi. Nefes almakta zorlanan sanatçı, konser öncesi hastaneye kaldırıldı...

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Simge Sağın, Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin gollerinden sonra stadyumda çalan "Aşkın Olayım" şarkısıyla geniş kitlelere adını duyurmuştu. Son zamanlarda ise Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılmasının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık problemi, hayranlarını endişelendirdi.

Denizli’nin Çivril ilçesinde düzenlenen Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nde konser vermeye hazırlanan Simge Sağın, sahneye çıkmadan önce yaşadığı öksürük krizi nedeniyle zor anlar yaşadı. Nefes almakta güçlük çeken ünlü şarkıcı, apar topar hastaneye kaldırıldı. Çivril Devlet Hastanesi'nde oksijen desteği alan Sağın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konserinin iptal edildiğini duyurdu.

1 simge

Konser İptal Edildi:

Simge Sağın, hayranlarına hitaben yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar, maalesef öksürük krizim nedeniyle konserimizi gerçekleştiremiyoruz. Beni bekleyen tüm Çivril halkını seviyorum. Yeni tarihimizi duyuracağım," dedi. Bu açıklama, festivalde Simge Sağın'ı izlemeyi dört gözle bekleyen hayranları arasında üzüntü yarattı.

simge 1

Sağlık Durumu İyiye Gidiyor:

Neyse ki, hastanede yapılan tedavi sonrası Simge Sağın’ın durumu hızla düzeldi. Ünlü şarkıcı, kısa bir süre sonra takipçilerine "Bugün daha iyiyim" diyerek sağlık durumu hakkında olumlu bir haber verdi. Gelen geçmiş olsun mesajları için de teşekkür eden Sağın, hayranlarının desteğiyle moral buldu.

SİMGE 2

Simge Sağın, kısa bir süre önce konserinde yüzüne fırlatılan telefonla da gündeme gelmişti. Sahne aldığı sırada yaşadığı bu talihsiz olaydan sonra, bu kez yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelen Sağın’ın hayranları, onun bir an önce sağlığına kavuşmasını ve yeniden sahnelere dönmesini dört gözle bekliyor.

Simge Sağın'ın yaşadığı bu zorlu süreç, sahne öncesi sağlık sorunlarının ne denli ciddi olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Hayranlarının duaları ve desteğiyle hızla iyileşen Simge Sağın, yeniden sahnelere döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.