Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve Başkan Ertürk'ten 15 Temmuz şehit ailelerine ziyaret

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve Başkan Ertürk'ten 15 Temmuz şehit ailelerine ziyaret
Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve eşi, FETÖ darbe girişimi sırasında 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkarak sivil halkı, TBMM'yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16'ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazanı ziyaret etti

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün eşlik ettiği Altınok, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

FETÖ darbe girişiminin engellenmesi sırasında verdiği mücadele sonrasında TBMM tarafından 'kahraman' unvanına layık görülen Kahramankazan'a anlamlı bir ziyaret daha gerçekleşti. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve eşi Gülhan Altınok, Kahramankazan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve eşini Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve ilçe protokolü karşıladı. Başkan Ertürk, Altınok'a Kahramankazanlıların 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele sırasında neler yaptıklarını anlattı. Altınok da, Kahramankazan halkının 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele ile destan yazdığını belirterek, Türk Milleti'nin vatanın her yerinde verdiği bu onurlu direnişinin asla unutulmayacağını söyledi. Altınok, Kahramankazanlı şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise hayırlı ömürler diledi.

Şehit ailelerine ziyaret

Altınok daha sonra kendisine eşlik eden Başkan Ertürk ve ilçe protokolüyle birlikte şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Altınok ve Ertürk yakından ilgilendikleri şehit yakınlarına Allah'tan sabır, gazilere ise acil şifalar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.