ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 8 OKULUN DAHA ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ TAMAMLARKEN, 7 OKULDA İSE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 8 OKULUN DAHA ÇEVRE  DÜZENLEMESİNİ TAMAMLARKEN, 7 OKULDA İSE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GEÇEN YIL DA 12 OKULDA, KİLİT TAŞI DÖŞEMESİ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara genelinde 8 okulun daha çevre düzenlemesini tamamlarken, 7 okulda ise çalışmaları sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitime desteğini öğrencilere; yemek, bot, kaban, kırtasiye yardımı şeklinde sürdürürken, okul bahçeleri ve çevresinde de düzenlemeler yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, gelen talepler doğrultusunda yapılan incelemeler sonucu ihtiyaç duyulan okul ve üniversite kampüslerinde kilit taşı, tretuvar ve bordür çalışmalarıyla, okullara yepyeni ve modern bir görünüm kazandırıyor.

Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, gerçekleştirilen çalışmalarla okul bahçelerinin ve çevresinin kışın çamurdan, yazın da toz topraktan kurtarıldığını belirterek,“Büyükşehir Belediyesi olarak, ihtiyaca ve talebe göre; Ankara’da tüm ilçelerdeki ilköğretim kurumlarından üniversitelere kadar okulların bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Kilit taşı, tretuvar ve bordür çalışmamızla okulları modern, estetik bir görünüme kavuşturuyoruz, yaya ve trafik ulaşımı bakımından uygun hale getiriyoruz”dedi.

-ÇALIŞMA YAPILAN OKULLAR VE ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİ-

Vedat Üçpınar, 2017 yılında gelen talep doğrultusunda belirlenen 8 okulda daha çalışmaların tamamlandığını, 7 okulda ise çalışmaların devam ettiğini söyledi. Üçpınar, bu yıl okullarda toplam 67 bin metrekare bordür ve tretuvar çalışması yapıldığını söyledi.

Vedat Üçpınar bu yıl;Mamak İlçesi’ndeAbidinpaşa Anadolu Lisesi,Çubuk İlçesi’ndeAşağı Çavundur İlköğretim Okulu, Dumlupınar İlkokulu ve Ortaokulu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Etimesgut İlçesi’ndeNene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,Şereflikoçhisar İlçesi’ndeBaki Ünlü İmam Hatip Ortaokulu,Ayaş İlçesi’ndeSadullah Paşa İlkokulu’nda düzenlemelerin bitirildiğini,Etimesgut İlçesi’ndeİlhan Gerim İlkokulu,Pursaklar İlçesi’ndeÜlker İlkokulu,Kalecik İlçesi’ndeCumhuriyet İlkokulu,Yenimahalle İlçesi’ndeAfet İnan Ortaokulu,Keçiören İlçesi’ndeEsertepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Kızılcahamam İlçesi’ndeAyşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ileGölbaşı İlçesi’ndeGazi Üniversitesi Yerleşkesi’nde çalışmaların devam ettiğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.