Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Full İzle ATV! 23 Eylül Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Full İzle YouTube

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yayınlandığı son bölüm ile yine izleyicileri heyecanlandırdı. Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler heyecanla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan 64. bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Yeni sezonun ilk bölümünden heyecanın yükseldiği dizinin gelecek bölümlerinde Yılmaz ve Züleyha'nın kavuşup kavuşmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölümde Neler Oldu?

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı Bir Zamanlar Çukurova Yeni sezonun ilk bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Sezonun ilk bölümünde yaşanan gelişmeler izleyiciyi heyecanlandırdı.

Züleyha hapisten çıkmış olsa da Demir ona hapis hayatı yaşatmaya devam etti. Züleyha'nın çocuklarını görmesine izin vermeyen Demir'in evde hizmetçi olarak çalışmasını istedi. Hünkar her ne kadar içi elvermese de Demir'i ikna edemedi. Demir Züleyha'yı bu şekilde cezalandırmaya çalışırken, Müjgan ise Züleyha'yı öldürmeye karar verdi. Yılmaz ile aralarındaki tek engelin Züleyha olduğunu düşünen Müjgan gece çöp çıkarırken yakaladığı Züleyha'yı öldürebilecek mi? Demir'in Züleyha'ya çocuklarını göstermesini isteyen Hünkar, bu tartışmayla oğluyla arasını iyice açtı.

Hünkar Yaman ile İstanbul gazinolarının büyük assolisti Sevda ile bir savaşa girer. Kocasının ihanetleri peşini bırakmazken oğlu ile de arasında savaş başlayan Hünkar ne yapacağını bilemez. Yılmaz'a destek olmaya çalışan Fekeli ise, Çukurova'da kendisinin arayan yabancıdan habersizdir. Fekeli'yi soran yabancının kim olduğunu esnaf merak etmeye başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünden sonra beklenen 65. bölüm fragmanı yayınlandı. 65. bölümde Yılmaz ve Züleyha'nın oğulları Adnan'la sarıldıkları sahne dikkat çekti. 65. fragmanda Yılmaz'ın Adnan'ın kendi oğlu olduğunu öğrenmesi gerilimi arttırırken, Yılmaz İle Demir arasında yaşanacaklar merak konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova yepyeni bölümü ile saat 20.00'da ATV ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.