Zümrüdüanka 15. Bölüm Full İzle! 17 Ekim Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 15. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 15. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka heyecan dolun yeni bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgi ile takip edilen dizideki gelişmeler merakla bekleniyor. FOX TV'nin iddialı yapımlarından olan Zümrüdüanka her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Zümrüdüanka dizisinin başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz paylaşıyor. Hatice Aslan ve İsmail Hacıoğlu gibi deneyimli isimlerinde rol aldığı dizi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Zümrüdüanka dizisi oyuncu kadrosunun yanında hikayesi ve doğal güzellikleri ile de seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Serhat ve Zümrüt'ün sürekli yeni savaşlar veren aşklarının anlatıldığı dizide heyecan her bölüm yükseliyor.

Zümrüdüanka Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Zümrüdüanka dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde gerçeklerin ortaya çıkması ile tansiyon yükseldi. Dizide Zümrüt ve Serhat'ın aşkları bir sınav daha verdi.

Zümrüdüanka dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Serhat'ın Zümrüt'ü elinden almaya çalışan kişinin Abbas olduğunu öğrenmesi ile ortalık karıştı. Abbas'a hem kızan hem de kendisine aylarca yalan söylemesinden dolayı kırılan Serhat güveneceği kimsesinin olmadığını anlar. Amcasına bile güvenemeyeceğini fark eden Serhat bir kez daha Zümrüt'ün değerini anlar. Abbas bu gerçeğin ortaya çıkması ile yeni yalanlar söylemeye başlar. Zümrüt'ün akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyen Abbas'a Serhat inanmaz. Abbas'ı Serhat'ın elinden ise beklenmedik biri kurtarır. Bu sırada işler istediği gibi gelişen Deniz ise kızı Işık ve Serhat ile yeni bir hayat kurmanın planlarına başlar. Gizli gizli plan yapan Deniz kararlı adımlarla ilerlemektedir. Hamir ile Suhandan arasında ise işler boyut değiştirmeye başlar.

Zümrüt ne olursa olsun konakta kalmamaya karar verir ve babasının evine döner. Serhat'tan ayrılmayı bile göze alan Zümrüt Cihan'dan beklenmedik bir teklif alır. Zümrüt bu soruya ne cevap vereceğini bilemezken Serhat'ın ise Zümrüt'ten vazgeçmeye niyeti yoktur.

Zümrüdüanka Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt'ün Cihan'a vereceği cevap merak ediliyor. Serhat'ın Zümrüt'ü yeniden kazanıp kazanamayacağının belli olmadığı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.