Adriana Lima, Doğum Sonrası Formuna Kavuştu! Sosyal Medyayı Sallayan Fizik Pozları!

Adriana Lima, Doğum Sonrası Formuna Kavuştu! Sosyal Medyayı Sallayan Fizik Pozları!
Üç çocuk annesi olan dünyaca ünlü model Adriana Lima, doğum kilolarından sıyrılarak eski formuna geri döndü. Yüzündeki değişimle eleştirilere maruz kalan Lima, son pozlarıyla eleştirileri geride bıraktı.

Brezilyalı süper model Adriana Lima, üçüncü kez annelik mutluluğunu yaşadıktan sonra yüzündeki değişikliklerle gündeme gelmiş ve bu konuda eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak Lima, tüm bu eleştirilere rağmen duruşunu bozmadı ve doğum sonrası kilolarını başarıyla verdiğini son fotoğraflarıyla kanıtladı.

Ekran Alıntısı

Estetik operasyon iddialarını, yoğun bir annelik temposuyla geçirdiği günlerin doğal sonucu olarak açıklayan Lima, "Bir ergen kız, iki okul öncesi çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

Son zamanlarda bir marka için verdiği pozlarla dikkat çeken Lima, bu fotoğraflarla sosyal medyada adeta fırtınalar estirdi. "Her zaman efsanesin", "Muhteşemsin", "Yakıyorsun", "Muhteşem anne" gibi yorumlarla desteklenen Lima'nın fotoğrafları, hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Ekran Alıntısı

Adriana Lima'nın bu başarılı geri dönüşü, özellikle annelik sonrası kariyerine devam eden kadınlara ilham veriyor. Ünlü model, hem formunu geri kazanması hem de eleştirilere karşı güçlü duruşuyla övgüleri hak ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.