Sadakatsiz Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 21 Ekim Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Sadakatsiz 3. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sadakatsiz dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sadakatsiz 3. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sadakatsiz 3. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sadakatsiz dizisi ve 3. Bölüme dair tüm detaylar…

Sadakatsiz Dizisi 3. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni bir dizi olmasına rağmen izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Sadakatsiz 21 Ekim Çarşamba günü 3’üncü bölümü ile ekranlara geliyor. Kanal D’nin yeni yapımı olan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosu ile birlikte izleyenleri ekran başına topluyor. Yeni bölümünde ise bir önceki bölümden kalma konular merak ediliyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi ünlü isimlerin rol aldığı Sadakatsiz, 21 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D’de ekranlara gelecek. İlgi çekici senaryosu ile birlikte yayınlandığı ilk bölümden itibaren geniş kesimler tarafından takip edilmeye başlanan Sadakatsiz, yeni bölümüyle de birlikte yine sevenlerini ekran başına kilitleyecek.

Sadakatsiz 2. Bölümünde Neler Yaşandı?

Geçen hafta yayınlanan dizinin ikinci bölümünde önemli gelişmeler yaşanmıştı. Volkan’ın, 40’ıncı yaş gününde Mert çok sarhoş olmuş ve Volkan da onu susturmak için Mert’e yumruk atmıştı. Asya ve Derin ise aynı masada oturarak sohbet etmeye başlarlar. Bu arada Bahar ile Derin’in aynı spor salonuna gittikleri öğrenilir. Derin, doğum günün eşiyle yakınlaştığı için Volkan’a tavır sergiler. Volkan ise kendisini sevdiğine inandırmak için kızın babasına ilişkilerinden bahsetmek ister fakat kız babasının bu durumu kaldıramayacağını belirtmişti. Derin’den birkaç ay daha süre ister ama durumu açıklamak için Derin sadece yarına kadar zaman vermişti.

Ali ise partide babasının sekreteri ile tüm hafta sonu çalışacaklarını duyar ve eve gitmek ister. Eve gittiğinde ise odasına kapanmıştır. Asya ise Derya ile kocasının ilişkisi hakkında yüzleşmektedir. Asya kocasının valizlerini hazırlamış ve artık ilişkisini koparmaya hazırlanmıştır. Sosyal medya hesapları üzerinden kocasının izini bulan Asya bu durumdan büyük rahatsızlık duyar. Diğer yandan Ali’nin kampa gitmek istemesi de Asya’nın kararını etkilemiş ve Ali ve Volkan kampta iken Asya’yı hastanede büyük bir sürpriz beklemişti.

Sadakatsiz 3. Bölüm Yayınlandı mı?

Heyecanın tüm hızıyla devam edeceği Sadakatsiz 3. Bölümüne ait fragman yayınlandı. 3. Bölüm ise 21 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından seyirci ile buluşacak. Bu bölümde de yine heyecan ve ilişkilerin kırılganlığı ekrana yansıyacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.