Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün ekrana gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının kıpır kıpır ve eğlenceli programı yayınlanan her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen konu ve konukları ile Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yayınlandığı günden beri ilgi ile takip ediliyor. Program hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Demet Akalın ve Alişan'ın hem dobra hem de neşeli sunumu ile ekrana gelen sabah programı zengin içeriği ile ilgi çekmeye devam ediyor. Yayınlandığı her gün birbirinden renkli isimleri konuk eden sabah programı, birçok konuyu ele alması ile de dikkat çekiyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına her gün sanat dünyasının popüler isimleri konuk oluyor. Konukların özel hayatlarına dair çarpıcı açıklamalar yaptığı programda magazin gündemleri de ele alınıyor. Birçok uzman doktorun  ve şefinde konuk olarak katıldığı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında ekonomik menüler ve tarifler izleyici ile buluşuyor. Sağlıklı yaşamın sırlarının verildiği programda astrolojiden modaya, müzikten sağlığa her şey konuşuluyor. Zengin içeriği ile hem bilgilendirici hem de eğlenceli saatler sunan program seyirciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 22 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk olacak isimler her gün programın sonunda yayınlanan tanıtım filmi ile gösteriliyor. Hafta içi her gün birbirinden renkli isimlerin konuk olduğu programa bugün ise Eda Özülkü ve Metin Özülkü konuk olacak. İkili sevilen şarkıları ile stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının yayınlandığı her gün müzik köşesine gelen isimler stüdyoda müzik şöleni yaratıyor. Demet Akalın ve Alişan'ın da eşlik ettiği şarkılar ile seyirci eğlenceli dakikalar yaşıyor. Programda hergün olduğu gibi bugünde müzik şöleninin yanında birçok farklı gündem konuşulacak. Sevilen sabah programı bugün saat 09.45'te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.