Müge Anlı Tamamı Tek Parça 26 Ekim 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 26 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 26 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden program ele aldığı olaylarla Türkiye'nin gündemini belirliyor. Çarpıcı gündemlerin ekrana taşındığı program hafta içi her gün saat 10.00'da ATV'de izleyicisi ile buluşuyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen programda kayıplar bulunuyor, şüpheli cinayetler çözülüyor ve aileler bir araya getiriliyor. Şimdiye kadar birçok olaya açıklık getiren Müge Anlı ve ekibi bu sezonda tüm hızı ile çalışmaya devam ediyor. Ekranların en sevilen programı Müge Anlı ve Tatlı Sert birbirinden çarpıcı gündemlerle seyirciyi ekrana kilitliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Ekimde Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında geçen haftanın son yayını 23 Ekimde gerçekleşti. 23 Ekim programında şüpheli cinayetler tartışıldı ve yaşanan gelişmeler seyirciye aktarıldı.

Müge Anlı 23 Ekimde İstanbul Esenyurt'ta kaybolan Emrah Kasa'yı buldu. Saatler içinde bulunan Emrah Kasa'nın  kağıt topladığı yerde kaldığı ortaya çıktı. Müge Anlı'nın 23 Ekimde bulduğu diğer isim ise Esra Bilek oldu. 25 yaşındaki Esra Bilek canlı yayında ailesine kavuşurken beraber yaşadığı Mustafa Altun da canlı yayına katılarak yaşananları anlattı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında başka olaylarda da gelişmeler yaşandı. Saliha Çalışkan olayında suçlanan Tuncay konu ile ilgili konuştu. Geçtiğimiz günlerde şüpheli ölümü ile gündeme gelen Filiz Akyüz'ün eşi Özkan Bey canlı yayına katıldı. Özkan Bey hakkındaki iddiaları reddederken, Filiz Akyüz'ün iş yerindeki arkadaşı canlı yayına bağlanarak Filiz Akyüz'ün uzun zamandır kocasından şiddet gördüğünü, boşanmak istediğini ancak ailesinin sahip çıkmadığını söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 26 Ekim Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda Filiz Akyüz ölümünün arka planı dinlenecek. Şüpheli koca Özkan yayına katılacak. Saliha Çalışkan olayındaki gelişmelerin de paylaşılacağı 26 Ekim programı bugün saat 10.00'da ATV'de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.