Çukur 4.Sezon 8. Bölüm Full İzle Show TV! 26 Ekim Çukur 4.Sezon 8. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 8. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 100. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 100. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 8. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 8. Bölüm Full İzle Show TV! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur yeni sezonda da tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sezonun en iddialı yapımlarından olmayı başaran Çukur dizisi heyecan dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitliyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da Show TV'de ekrana geliyor.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkann Koçak Köstendil, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve Necip Memili gibi isimlerin oynadığı Çukur dizisi farklı senaryosu ile dikkat çekiyor. İstanbul'da Çukur Mahallesi'ne uyuşturucu sokmamaya çalışan Koçovalı ailesinin hikayesini anlatan dizi aksiyon dolu sahneleri ile büyük ilgi topluyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile de izleyiciyi ekrana çeken dizi bu sezon da reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur dizisinin geçen hafta yayınlanan 4. sezon 7. bölümünde heyecan yine doruğa çıktı. Yamaç'ın Çukur'u korumak için girdiği zorlu yol ve ailesi ile karşı karşıya kalması işleri karıştırmaya devam ediyor.

Çukur dizisinin 9. bölümünde Erdenet ailesi Arık'ın ölümü ile büyük bir üzüntü ve şok yaşar. Cengiz Erdenet Yamaç'tan bunun sorumlularını bulmasını ister. Arık'ın ölümünü araştırmaya başlayan Yamaç abisi Cumali'yi aklamak için Arık'ın kaçırılma olayının peşine düşer. Arık'ı kimin öldürdüğünü bulmaya çalışan Yamaç bu sırada Nedim'in çalıştığı kişiye de yaklaşmaya başlar. Yamaç Çukur için uğraşırken yine Çukurluları karşısında bulmaya devam edecek. Bu sırada Vartolu ise bir taraftan Yamaç'a yardım etmeye devam ederken, bir taraftan da Koçovalı ailesinin Yamaç'ı suçlamaması için uğraşır. Yamaç'ın Nedim'im kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği yol aksiyon dolu sahneler yaratacak.

Çukur Dizisi 4. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümü ile heyecan yine doruğa çıktı. Yamaç'ın Nedim'in kim olduğunu bulup bulamayacağının merak edildiği dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yamaç ve ailesi arasındaki gerilimin bitmesini bekleyen seyirci dizinin 100. bölüm fragmanından sonra yeni bölümü daha da merak etmeye başladı. Çukur dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Show TV'de olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.