Yasak Elma Dizisi 87. Bölüm Full İzle Fox Tv! 30 Kasım Yasak Elma 87.Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 87. Bölüm izle ve Yasak Elma 87. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 87. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 87. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 87. Bölüm Full İzle Fox Tv! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen ve merak uyandıran dizisi Yasak Elma her hafta yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Sıklıkla karşılaşılan aşk hikayeleri ve bu aşklar etrafında yaşanan entrikaların konu alındığı dizi ilk bölümünden bu yana izleyiciyi kendini hayran bıraktı. Sevilen dizi her pazartesi yeni bölümleriyle 20.00’da FOX TV ekranlarında yerini alıyor.

Yasak Elma Dizisinin başrollerini Berk Oktay, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar gibi isimler paylaşıyor. Yapım heyecanlı senaryosu ve çarpıcı olayların yaşandığı bölümleriyle beğeni toplamaya devam ediyor.  Yıldız’ın Ender Argun’la tanışması ve Ender’in Yıldız’ı planlarına dahil etmeye başlamasıyla gelişen olaylar zinciri içerisinde Yıldız’ın Halit’le evlenmesi ile dizide karmaşık aşk hikayeleri gelişmeye başlıyor.  Aşk ve para için planlanan entrikaları anlatan dizinin yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

 Yasak Elma Dizisi 86. Bölümde Hangi Gelişmeler Yaşandı?

Yasak Elma dizisi geçtiğimiz hafta da yürekleri ağza getiren sahnelerle ekrana geldi. Yine oldukça önemli gelişmelerin yaşandığı dizi ilgiyle izlendi. Halit’in ölümüyle işlerin karıştığı dizide herkesin ne yapacağı merak konusu haline geldi.

Halit’in Yıldız’la planlanan düğününde yaşananlardan sonra Halit’in Ender, Yıldız ve Şahika’nın neden olduğu ölümü ile herkesin hayatında dengeler değişir. Yıldız Halit’ten almak istediklerinin peşinde koşarken Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma uyum sağlamaya çalışırlar. Şirketin yeni bir ortağı vardır ancak şirketin durumundan haberi yoktur. Ortakla tanışan Ender bu duruma çok sinirlenirken, Şahika ise durumu lehine çevirmenin peşine düşer.  Kerim’in şirketten kovulmasıyla yalnız kalan Yıldız aradığı huzurlu hayatı yeni tanışacağı Çağatay’da bulacağına inanır. Ancak işler pek de düşündüğü gibi gitmez.

Yasak Elma Dizisinin 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın Çağatay’la karşılaması ve Halit’in ölmesine neden olan Ender, Yıldız ve Şahika’yı tedirgin eden gelişmeler merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü pazartesi akşamı saat 20.00 ‘da FOX TV ekranlarında yepyeni bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.